Μην προγραμματίσετε κάτι για το 2021: Ο Νοστράδαμος προβλέπει ακόμα και επίθεση από ζόμπι

Μην προγραμματίσετε κάτι για το 2021: Ο Νοστράδαμος προβλέπει ακόμα και επίθεση από ζόμπι
aeweb

Αν κάποιος πιστεύει στις προφητείες του Νοστράδαμου, τότε δεν πρέπει να αισιοδοξεί και τόσο για το 2021.

Το 2020 αποδείχθηκε ως μία από τις πιο καταστροφικές χρονιές που έχει βιώσει ο πλανήτης, όμως αν νομίζετε οτι αυτό θα αλλάξει με το νέο έτος, τότε σύμφωνα με τον Νοστράδαμο, θα πρέπει να αναθεωρήσετε.

Και αυτό γιατί τα όσα προβλέπει ο Γάλλος της Αναγέννησης, τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο αισιόδοξα. Ή μάλλον για να το θέσουμε καλύτερα, θα είναι χειρότερα από ότι ήταν φέτος.

Οι προβλέψεις

Τι άλλο θα μπορούσε να πει κανείς διαβάζοντας οτι στα γραπτά του αναφέρει για το 2021: «Ύστερα από ένα μεγάλο πρόβλημα, η ανθρωπότητα, προετοιμάζεται για ακόμη μεγαλύτερο. Βροχή, αίμα, λιμός και ο ουρανός φωτιά».

Μάλιστα αλλού λέει: «Λίγοι νέοι: μισοί νεκροί για να ξεκινήσουν», κάτι που πολλοί το ερμηνεύουν ως «αποκάλυψη με ζόμπι», ενώ στις αναφορές του, τονίζει μεταξύ άλλων: «Πατέρες και μητέρες νεκρές από απεριόριστες θλίψεις / Γυναίκες στο πένθος, ο λοιμός/ Ο κόσμος τελειώνει».

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως πολλές από τις προβλέψεις που υποτίθεται οτι έχει γίνει και έχει πέσει είναι αποτέλεσμα προσπάθειας επιβεβαίωσης. Δηλαδή έχοντας πει κάτι, κάποιοι υποστηρικτές του ψάχνουν να το συνδυάσουν με ένα γεγονός, παίρνοντας στοιχεία που μπορεί το επιβεβαιώνουν.

gazzetta.gr