Μία 24χρονη πέθανε σε κόντρα για το πόσα μπισκότα μπορεί να χωρέσει στο στόμα της

Μία 24χρονη πέθανε σε κόντρα για το πόσα μπισκότα μπορεί να χωρέσει στο στόμα της

Η νεαρή μητέρα πήγε στην τουαλέτα για να τα φτύσει, αλλά βρέθηκε λίγο αργότερα εκεί χωρίς τις αισθήσεις της.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το παιχνίδι μίας παρέας στο Πιτέρμπορο, με θύμα μία 24χρονη…

Στόχος τους ήταν να δουν ποιος μπορεί να χωρέσει τα περισσότερα μπισκότα (Jaffa Cakes) στο στόμα, όμως η… κόντρα αυτή δεν είχε καλή κατάληξη.

Η Μπέθαν αφού είχε βάλει κάμποσα, σε κάποια φάση έτρεξε προς την τουαλέτα για να τα φτύσει, χωρίς οι υπόλοιποι να έχουν καταλάβει πως κάτι έχει πάει στραβά.

Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις ξαπλωμένη και παρά τις πρώτες βοήθειες που της παρασχέθηκαν, διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρή, καθώς ένα από τα μπισκότα της είχε κάτσει στον λαιμό.

«Θυμάμαι να κοιτάζω την Μπέθαν όταν ξεκίνησε και να την ρωτάω “πόσο χρονών είσαι;”, ζητώντας της να σταματήσει. Μασούσε σαν ποντίκι και σε κάποια φάση έτρεξε προς την τουαλέτα. Λίγο αργότερα είχε “φύγει”. Όταν ήρθε το ασθενοφόρο, είχα καταλάβει οτι πια είχε πεθάνει», είπε η 52χρονη Μισέλ που ήταν παρούσα στο περιστατικό.

Τα… δύσκολα όμως είχαν και συνέχεια, καθώς κάποιος έπρεπε να ενημερώσει την τρίχρονη κόρη της Μπέθαν, πως δεν θα έβλεπε ξανά την μητέρα της.

«Της είπαμε οτι η μαμά της ήταν άρρωστη και οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να την βοηθήσουν. Έτσι τώρα είναι άγγελος στον ουρανό.

Δεν υπάρχει δυσκολότερο πράγμα στον κόσμο από το να απαντήσεις στις ερωτήσεις που ακολούθησαν».

gazzetta.gr