Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 27χρονη

Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 27χρονη

Ο 68χρονος οδηγός δεν σταμάτησε μετά το τροχαίο αλλά εγκατέλειψε αβοήθητο το θύμα του

Λίγες ώρες χρειάστηκαν οι άνδρες της Τροχαίας για να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό του αυτοκινήτου που παρέσυρε μια 28χρονη κοπέλα στην Κοζάνη και έσπευσε να εξαφανιστεί. Μάλιστα, διαπίστωσαν ότι το αλκοόλ που είχε καταναλώσει δεν είχε προλάβει να εξαφανιστεί από τον οργανισμό του!

Ο 68χρονος οδηγός, που δεν σταμάτησε μετά το τροχαίο αλλά εγκατέλειψε αβοήθητο το θύμα του, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ όπως έδειξε το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε όταν εντοπίστηκε από τους τροχονόμους έξω από τη Λευκόβρυση Κοζάνης. Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης με κατηγορίες για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 7.15 το απόγευμα της Τρίτης, την στιγμή που η 27χρονη διέσχιζε διάβαση με διαγράμμιση στο ύψος της λαϊκής αγοράς. Ο 68χρονος οδηγός την παρέσυρε και έφυγε από το σημείο, ωστόσο είχε καταγραφεί από κάμερες με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθεί άμεσα. Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μαμάτσειο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε στις προβλεπόμενες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε υποστεί σοβαρά τραύματα.

Πηγή: kozanilife.gr