Μετέτρεψε παιδικό σταθμό σε… μπουζουξίδικο με μουσική και καλλιτέχνες

Μετέτρεψε παιδικό σταθμό σε… μπουζουξίδικο με μουσική και καλλιτέχνες

Ιδιοκτήτης παιδικού σταθμού στα νοτια προάστια τον μετέτρεψε σε κρυφό μπουζουξίδικο με δυνατή μουσική και λουλούδια! Όμως, φρένο στα… φιλόδοξα και έκνομα, επιχειρηματικά του σχέδια, έβαλε τα ξημερώματα της Κυριακης η ΔΙΜΕΑ του υπουργείου Ανάπτυξης, οπου με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ σε μια συντονισμένη επιχείρηση, πραγματοποίησαν έφοδο στο παράνομο νυχτερινό κέντρο και έδωσαν τέλος στο πάρτι που είχε στηθεί με λαικά και λουλούδια.

aeweb

Η έφοδος έγινε, πρώτες πρωινές ώρες. Μετά από έρευνα και αξιοποιώντας πληροφορίες που περιήλθαν στην ΔΙΜΕΑ, εντοπίστηκαν, στην περιοχή της Αργυρούπολης κατάστημα (παιδότοπος) στον όροφο του οποίου είχε διαμορφωθεί κατάλληλος χώρος διασκέδασης με μουσική και καλλιτέχνες. Οι πελάτες έμπαιναν κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη του παιδότοπου από τον ισόγειο χώρο αυτού που ήταν σκοτεινός ώστε να μη γίνονται αντιληπτοί και κατοπιν ανεβαιναν στο όροφο (πατάρι) όπου υπήρχαν καναπέδες, ποτά, λουλούδια κλπ.

Το κλιμάκιο της ΔΙΜΕΑ και με την συνδρομή ΟΠΚΕ της Ασφάλειας Αττικής εισήλθε στον ανωτέρω χώρο, διαπίστωσε την λειτουργία του και προέβη στον καταλογισμό των κυρώσεων που προβλέπονται ήτοι στον μεν ιδιοκτήτη του παιδοτοπου διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15ημερη αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης, στο δε προσωπικό και πελάτες διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα για παραβίαση μέτρων κατά της εξάπλωσης COVID-19.

Την ίδια ώρα, πρωινές ώρες της Κυριακής 23/1 από έτερο κλιμάκιο της ΔΙΜΕΑ στην περιοχή του Μικρολιμανου Πειραιά κατελήφθη γνωστό cafe club της περιοχής να λειτουργεί με χρήση μουσικής κατά παράβαση των υγειονομικών μέτρων. Στην επιχείρηση επεβλήθη διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και 15ημερη αναστολή λειτουργίας της. Οι έλεγχοι της υπηρεσίας συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια.

protothema.gr