Μετά την τελευταία εγκυμοσύνη, κινδύνευσε η ζωή μου

Μετά την τελευταία εγκυμοσύνη, κινδύνευσε η ζωή μου

Μετά την τελευταία εγκυμοσύνη, κινδύνευσε η ζωή μου

Για τα προσωπικά της, τις εγκυμοσύνες αλλά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε η Ελένη Πετρουλάκη, στο περιοδικό «ΟΚ», που αποκάλυψε πως τρέχει κι αυτή όπως όλες οι γυναίκες. ”Παλεύω κι εγώ σαν μια οποιαδήποτε γυναίκα. Τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ και φυσικά δεν είμαστε κι εμείς, ως οικογένεια, ανεπηρέαστοι από την κρίση”.

Πώς αισθάνεται άραγε, που διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της; ”Αν ήμουν σε κάποια άλλη φάση της ζωής μου, χωρίς την οικογένειά μου, μπορεί να τρελαινόμουν. Τώρα όμως, νιώθω τόσο ολοκληρωμένη που δεν με τρομάζουν ούτε ο χρόνος, ούτε η ρυτίδα. Θέλω να μεγαλώσω ωραία στη ζωή μου, αλλά δεν θα με πιάσει τρέλα να τρέξω για botox. Γιατί αν προσέξεις, και όσες τα κάνουν, δεν καταφέρνουν να κρύψουν την ηλικία τους. Η ρυτίδα μπορεί να φεύγει, η ηλικία όμως φαίνεται.”

Όσο για το ποιες ήταν οι δύσκολες στιγμές της ζωής της; ”Όταν γεννήθηκαν οι δίδυμες πέρασα επιλόχεια κατάθλιψη που κράτησε γύρω στους 3 μήνες. Έκλαιγα συνέχεια. Η πλέον όμως, δύσκολη στιγμή στη ζωή μου, ήταν μετά την τελευταία εγκυμοσύνη, όπου 4 μήνες μετά τη γέννα παρουσιάστηκε μια επιπλοκή, τόσο σοβαρή, που κινδύνευσε πραγματικά η ζωή μου. Εκεί τρόμαξα και το μόνο που σκεφτόμουν, ήταν τι θα απογίνουν τα παιδιά μου.”

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και ο σύζυγός της, Ίλια Ίβιτς. Πώς είναι ο Ίλια σαν άνθρωπος; ”Δεν θα σου πει πολλά λόγια, αλλά θα κάνει ουσιαστικές πράξεις για ‘σένα. Έχει αυτό που λέμε μπέσα και μπορείς να στηριχτείς πάνω του. Παίρνοντας από τον Ίλια, όσα καλά στοιχεία θαύμαζα, στην πορεία των χρόνων άλλαξα σαν άνθρωπος. Μην ξεχνάς ότι μεγάλωσα μαζί του. Όταν τον γνώρισα ήμουν γύρω στα 22 και είμαστε μαζί 16 χρόνια.”

Τον ζηλεύει; ”Είμαι παθιασμένος άνθρωπος και στη σχέση μου, τα δίνω όλα. Κατά συνέπεια ζηλεύω. Αλλά τις σκηνές ζηλοτυπίας τις αποφεύγω.”

Σε ερώτηση αν της λείπει η λάμψη της δεκαετίας του ’90, που ζούσε μια αρκετά έντονη ζωή, η γνωστή γυμνάστρια απαντά: ”Τίποτα δεν μου λείπει. Η ουσία της ζωής μου πλέον είναι μέσα στο σπίτι μου. Ειλικρινά, θέλω να πω, ότι δεν μου έχει χαριστεί τίποτα στη ζωή. Εκείνη η περίοδος της τηλεόρασης για εσάς είχε λάμψη, για ‘μένα πολλή διάψευση κι απογοήτευση.”

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ