Μετά τα φιλιά με τον Κατσαούνη, η Μυριέλλα Κουρεντή βουρκωμένη μιλάει για τον σύντροφό της: «Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση δώσαμε»

Μετά τα φιλιά με τον Κατσαούνη, η Μυριέλλα Κουρεντή βουρκωμένη μιλάει για τον σύντροφό της: «Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση δώσαμε»

Μετά τα τρυφερά φιλιά της με τον Γιώργο Κατσαούνη και τις αντιδράσεις των παικτών στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor 5, η Μυριέλλα Κουρεντή θα ξεσπάσει σε δάκρυα, καθώς βρίσκεται για άλλη μία φορά στο επίκεντρο.

Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, η ηθοποιός έχει λυγίσει από την πίεση των συνθηκών και παρά τα συναισθήματα που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα στην ίδια και τον αντίπαλό της, Γιώργο Κατσαούνη, έξω από το Survivor διατηρεί σχέση με τον μουσικό Γιάννη Λυγνό.

Χαλασμός στο Survivor με τα ερωτικά φιλιά ανάμεσα σε Μυριέλλα και Γιώργο (video)

Ενώ η κάμερα έδειξε χθες την ηθοποιό σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον Μαχητή, απόψε θέλησε να αναφερθεί στον σύντροφό της και να του πει κάποια πράγματα.

«Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του John. Όταν είμαι μαζί του είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι. Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο. Όσο μακριά κι αν είμαι τον νιώθω. Μυριέλλα and John forever», ακούγεται να λέει στο τρέιλερ.

Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Κατσαούνης δηλώνει ερωτευμένος και όπως αναφέρει, δε μετανιώνει, παρά το γεγονός ότι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά έχει σχέση εκτός παιχνιδιού.

«Δεν ζήτησα να ερωτευτώ, ερωτεύτηκα. Δεν είναι στο χέρι μου, είναι στην καρδιά μου. Τι να κάνω; Δεν το μετανιώνω κιόλας», λέει χαρακτηριστικά.