Χαλασμός στο Survivor με τα ερωτικά φιλιά ανάμεσα σε Μυριέλλα και Γιώργο (video)

Χαλασμός στο Survivor με τα ερωτικά φιλιά ανάμεσα σε Μυριέλλα και Γιώργο (video)
aeweb

Πανδαιμόνιο επικράτησε στο Survivor με τα ερωτικά φιλιά που αντάλλαξαν ο Γιώργος Κατσαούνης κι η Μυριέλλα Κουρεντή στην πισίνα.

Οι απόψεις έδιναν κι έπαιρναν κι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ξέσπασε, θέλοντας να υπερασπιστεί τους δυο. Συγκεκριμένα είπε: «Τι σχέση έχει με την ήττα μας; Πρώτα χάσαμε και μετά έγινε. Θα πάρουμε αντίστροφα τα πράγματα; Εγώ γελάω. Αυτό που ζω είναι το κλουβί με τις τρελές. Συγγνώμη είναι πάρα πολύ αστείες οι απόψεις που ακούω, λες κι είμαι στο 1950. Πραγματικά ζω έναν συντηρητισμό, άλλο πράγμα ο αγώνας, άλλο το προσωπικό κι άλλο ένα αθώο φλερτ. Δεν καταλαβαίνω στα δικά σας ο…α μπαίνει ή θα μπει μελλοντικά;»

Η Αθηνά Ευμορφιάδη αντέδρασε με τα λεγόμενα της Ναυσικάς.

 Η παίκτρια δήλωσε ότι δεν μπορούσε να δεχτεί πως την στιγμή που όλοι παλεύουν για την ομάδα, η Μυριέλλα δεν συμπάσχει με την υπόλοιπη ομάδα κι απεναντίας «ερωτοτροπεί» στην πισίνα. «Βλέπω ακραία πράγματα για εμένα κι η ομάδα μας έχει ξεκληριστεί. Δεν μπορώ να διαχειριστώ την αποψινή ήττα… Είδαμε πολύ καλά τι συνέβη μετά. Να προσπαθεί μία ομάδα και να θέλει να δει τι θα συμβεί και κάποιους δεν τους πείραξε καθόλου. Εγώ ξέρω ότι έχω έρθω σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, όχι ερωτικού περιεχομένου. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποια συναθλήτριά μου ερωτοτροπεί μέσα στην πισίνα με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας, την ώρα που ματώνουμε.

Από αυτό το συμβάν καταλαβαίνουμε ότι οι νίκες είναι ατομικές… Πραγματικά σήμερα άδειασα και θα ήθελα να πάρουν θέση όλοι. Φοβάμαι να μην είμαι εγώ αυτή που θα εκθέσει τα συγκεκριμένα άτομα. Ξέρουν βέβαια ότι υπάρχουν κάμερες και εκτιθέμεθα. Σήμερα είδα μπροστά στα μάτια μου την Μυριέλλα και τον Γιώργο να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται κι όχι φιλικά. Να βλέπω δύο ανθρώπους να ερωτοτροπούν μέσα στην πισίνα. Δεν μπορώ να το δεχτώ, δεν είναι μέσα στις δικές μου αρχές.

Με την Αθηνά συμφώνησαν τόσο η Ευρυδίκη Παπαδόπούλου, όσο κι ο Βαλάντης που ανέφερε πως βγήκε αληθινός.

Ερωτικά φιλιά ανάμεσα σε Μυριέλλα και Γιώργο

Το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας έλαβε χώρα στο Survivor και νικητές αναδείχθηκαν αυτήν την φορά οι Μαχητές.

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των Μαχητών ξεκίνησαν και βούτηξαν μέσα στην κατασκευή που είχε στηθεί για το αγώνισμα. Εκεί βρέθηκε κι η Μυριέλλα Κουρεντή, την οποία ξεχώρισε ο Γιώργος Κατσαούνης μέσα στους υπολοίπους. Την πλησίασε, άρχισαν να συζητούν κι ο ίδιος στην συνέχεια την φίλησε στο στόμα. Το σκηνικό επαναλήφθηκε κι αργότερα, όταν και πάλι προσπάθησε να διεκδικήσει φιλί της με την Μυριέλλα να μην μπορεί να αντισταθεί.

zappit