Μελίνα Ασλανίδου και Ελένη Ράντου θα αποχαιρετήσουν τα Χανιά το 2020

Μελίνα Ασλανίδου και Ελένη Ράντου θα αποχαιρετήσουν τα Χανιά το 2020

Ο Δήμος Χανίων αποχαιρετά το 2020, με μία ξεχωριστή διαδικτυακή εκδήλωση, με κυρίαρχο σύνθημα #madeinChania.

aeweb

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12) στις 22:45, η καταξιωμένη Χανιώτισσα ηθοποιός, Ελένη Ράντου, μας αφιερώνει ένα δικό της δημιούργημα. Διαβάζει για πρώτη φορά το παραμύθι που έχει γράψει με τίτλο: «Πού πάει η αγάπη όταν τελειώνει».

Αμέσως μετά, η σπουδαία ερμηνεύτρια, Μελίνα Ασλανίδου, βρίσκεται μπροστά στο πιο εμβληματικό παράθυρο των Χανίων, το Δίλοβο του ΚΑΜ, σε ένα ιδιαίτερο «Παράθυρο με θέα». Λίγη ώρα πριν αλλάξει ο χρόνος και με φόντο το στολισμένο Ενετικό Λιμάνι, η Μελίνα, που πλέον κατοικεί μόνιμα στα Χανιά, θα μας χαρίσει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα, αφιερωμένο σε όλους, με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει αλλά με πρωτότυπη ενορχήστρωση.

Κι έπειτα, μετράμε αντίστροφα για το 2021!

Μεταφερόμαστε σε ένα σημείο-έκπληξη στο κέντρο της πόλης, όπου προσφάτως το θαυμάσαμε και πάλι, έπειτα από πολλά χρόνια… και θα το δούμε εντελώς διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει.
Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης δίνει τις ευχές του και μαζί με όλους μας από τα σπίτια, καλωσορίζουμε τον νέο χρόνο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τη διαδικτυακή εκδήλωση με τους παρακάτω τρόπους:

μέσω Facebook: https://fb.me/e/aNpVu3dbV

μέσω Youtube: https://youtu.be/9YxN0in21uY

Σας περιμένουμε όλους, να αλλάξουμε μαζί τον χρόνο και να υποδεχτούμε με αισιοδοξία και ελπίδα το 2021, σε μία ξεχωριστή βραδιά.