Μεγάλο ευχαριστώ από την Χανιώτισσα που τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση κλαδιού στο Στύλο Αποκορώνου

Μεγάλο ευχαριστώ από την Χανιώτισσα που τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση κλαδιού στο Στύλο Αποκορώνου

Τις θερμότερες ευχαριστίες τους στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό από τα νοσηλευτικά ιδρύματα των Χανίων και του Ηρακλείου,

απευθύνουν μέσω του zarpanews.gr ο Γιώργος Ηλιάκης και η Νίκη Κασιμάτη, η οποία πριν ένα μήνα τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση κλαδιού στο χωριό Στύλος στον Αποκόρωνα Χανίων.Δείτε εδώ: Σοβαρή η κατάσταση της Χανιώτισσας που τραυματίστηκε από κλαδί την Δευτέρα το μεσημέρι

Υπενθυμίζουμε ότι το ατύχημα συνέβη στην περιοχή Πλατανάκια, όπου η πτώση ενός κλαδιού από δέντρο προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας που διακομίσθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Χανίων και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση σπονδυλοδεσίας. Έπειτα, η τραυματίας αφού περέμεινε στην Εντατική, μεταφέρθηκε εκ νέου στο Νοσοκομείο Χανίων για επέμβαση στο πόδι της.

Σήμερα, έναν μήνα και πλέον μετά το ατύχημα, η τραυματίας αναρρώνει, ενώ τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της απευθύνουν ευχαριστήριο σε όλους τους γιατρούς, χειρούργους και νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία Χανίων και Ηρακλείου για την περίθαλψη και νοσηλεία που τους παρείχαν κατά την παραμονή τους.

Το ευχαριστήριο του ζευγαριού:

Θα θέλαμε και δημόσια να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων κ. Βασίλειο Πετρουλάκη, τον ορθοπεδικού κ. Χαράλαμπο Κωνσταντουλάκη, τον θωρακοχειρούργο κ. Ρεβελιώτη και όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές του τμήματος, για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που προσέφεραν στην σύζυγό μου Νίκη Κασιμάτη – Ηλιάκη, ύστερα από τον βαρύτατο τραυματισμό που υπέστη από πτώση κλαδιού στην σπονδυλική στήλη και στο πόδι.

Επίσης οφείλουμε να εκφράσουμε μέσα από την καρδιά μας ένα τεράστιο ευχαριστώ, στον Διευθυντή της Κλινικής Ορθοπεδικής – Τραυματιολογίας, (τμήμα σπονδυλικής στήλης) του ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου καθηγητή κ. Γεώργιο Μ. Κοντάκη και του επιτελείου του που ολοκλήρωσαν με επιτυχία μία τέτοια δύσκολη επέμβαση σπονδυλοδεσίας.

Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον θωρακοχειρούργο κ. Παλιουδάκη καθώς και τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου.

zarpanews.gr