Μεγάλη επιτυχία για Χανιώτισσα αθλήτρια Ju Jitsu – Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο

Μεγάλη επιτυχία για Χανιώτισσα αθλήτρια  Ju Jitsu – Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο

Την δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ju Jitsu κατέκτησε η Χανιώτισσα Χριστίνα Κουτουλάκη.

Μια μεγάλη επιτυχία κατάφερε η Χανιώτισσα αθλήτρια του Ju Jitsu Χριστίνα Κουτουλάκη καθώς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα world games που γίνεται στo Birmingham της Alabama στην Αμερική.

Η Κουτουλάκη έλαβε μέρος εκπροσωπώντας την χώρα μας στην κατηγορία Adults JJ Fighting Female – 57 κατακτόντας την δεύτερη θέση πίσω από την Βελγίδα Λικα Πουρτουά και πάνω από την Δανέζα Ρεμπέκα Ντάλ.

Η επιτυχία της Κουτουλάκη που είναι αθλήτρια του Α.Σ Κουρήτες είναι πολύ μεγάλη καθώς μιλάμε για μια πολύ σημαντική διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα WORLD GAMES είναι μια διεθνής αθλητική διοργάνωση πολλών αθλημάτων και αγωνισμάτων, τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Διεξάγονται συνήθως κάθε τέσσερα χρόνια, έναν χρόνο μετά τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και διοργανώνονται από τη Διεθνή Ένωση Παγκόσμιων Αγώνων (IWGA), υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (IOC).

Στους αγώνες συμμετείχαν 3.600 αθλητές από περισσότερες από 100 χώρες και σε πάνω από 30 αθλήματα. Στο άθλημα του JU JITSU συμμετείχαν οι 6 καλύτεροι αθλητές της κατηγορίας σύμφωνα με την Παγκόσμια RANKING LIST. H Χριστίνα μετά τις συνεχόμενες διακρίσεις στα Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα κατάφερε να αναρριχηθεί μέχρι την 3η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης γεγονός που την οδήγησε στην πολυπόθητη πρόκριση!!

Μεγάλη επιτυχία για Χανιώτισσα αθλήτρια Ju Jitsu - Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο