Μεγακλής Βιντιάδης για την Κατερίνα Καινούργιου: «Της αρέσει να εκνευρίζεται – Ίσως πιστεύει ότι προκαλεί τηλεθέαση

Μεγακλής Βιντιάδης για την Κατερίνα Καινούργιου: «Της αρέσει να εκνευρίζεται – Ίσως πιστεύει ότι προκαλεί τηλεθέαση

Ποια εκπομπή του δίνει την αίσθηση της «ανωμαλίας»

Το όνομα του βρίσκεται πίσω από πολλές και μεγάλες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης και ο ίδιος αποτελεί ένα ολόκληρο κεφάλαιο του τηλεοπτικού τοπίου. Ο λόγος για τον σκηνοθέτη, Μεγακλή Βιντιάδη.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend» τοποθετήθηκε για τους Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καινούργιου, και Βίκυ Καγιά.

Αρχικά, για τον Γιώργο Λιάγκα δήλωσε: «Είναι έξυπνος, δεν είναι κουτός, ξύπνιος είναι. Ξέρει να δημιουργεί καταστάσεις για να συζητιούνται, να γράφουν τα περιοδικά και να σχολιάζουν οι άλλες εκπομπές, αλλά κι αυτό είναι πλέον κουραστικό».

Για τη Φαίη Σκορδά, ο Μεγακλής Βιντιάδης είπε: «Η Φαίη Σκορδά αποχώρησε από τον Ant1 ή την αποχώρησαν; Είναι ίδια, δεν έχει αλλάξει κάτι. Εσείς πιστεύετε ότι η εκπομπή αυτή ψυχαγωγεί;».

Στη συνέχεια άφησε το αιχμηρό σχόλιό του και για την Κατερίνα Καινούργιου, για την οποία είπε: «Έχει έναν εκνευρισμό, της αρέσει να εκνευρίζεται και να φωνάζει. Ίσως της έχουν πει ή να πιστεύει και η ίδια ότι αυτός ο τρόπος προκαλεί τηλεθέαση».

Τέλος, ο Μεγακλής Βιντιάδης αναφέρθηκε στο GNTM και τη Βίκυ Καγιά: «Είναι μια εκπομπή που μου δίνει την αίσθηση της ανωμαλίας. Για μένα, δεν είναι εκπομπή. Η Βίκυ είναι άξιο και καλό παιδί και αναρωτιέμαι γιατί την κάνει αυτή την εκπομπή» είπε συγκεκριμένα.