Μαζεύουν υπογραφές για να «κοπεί» το The Bachelor

Μαζεύουν υπογραφές για να «κοπεί» το The Bachelor

Διαδικτυακό ψήφισμα έχει κάνει την εμφάνισή του τις τελευταίες ώρες στον γνωστό ιστότοπο Avaaz με στόχο να συγκεντρωθούν 20.000 υπογραφές από άτομα που επιθυμούν να «κοπεί» το «Bachelor».

Μέχρι αυτήν την στιγμή, έχουν «υπογράψει» περισσότερα από 13.500 άτομα τα οποία επιθυμούν να σταματήσει η προβολή του «Bachelor».

Να σημειώσουμε ότι δημοσιεύτηκε 26 Σεπτεμβρίου 2021 και αν θέλετε να ψηφίσετε και εσείς κάνετε κλικ εδώ

Και μπορεί ο ηθοποιός Αλέξης Παππάς αναζητεί μέσω του reality του Alpha, τη μια που θα του «κλέψει» την καρδιά, μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών κατακρίνουν την συγκεκριμένη εκπομπή καθώς θεωρούν ότι «αναπαράγει σεξιστικά στερεότυπα και υποβιβάζει την γυναίκα».

Τι αναφέρει το ψήφισμα

Χαρακτηριστικά στο ψήφισμα αναφέρεται: «The Bachelor είναι μία ελληνική reality τηλεοπτική εκπομπή, που προβάλλεται από τον Σεπτεμβρίου του 2020 από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Η βασική του ιδέα είναι ότι 20 γυναίκες διεκδικούν έναν άντρα. Η εκπομπή αναπαράγει σεξιστικά στερεότυπα, υποβιβάζει την γυναίκα, προωθεί τον ανταγωνισμό και την επιθετικότητα ανάμεσα στις ομόφυλες, ενδυναμώνει την ιδέα του κυρίαρχου αρσενικού, προσβάλλει κάθε έννοια ισότητας των φύλων. Σε μια εποχή που η έμφυλη βία κορυφώνεται, εμείς ζητάμε ισότητα, συμπερίληψη, δημοκρατία».

Οι αντιδράσεις για το παιχνίδι είναι πολλές, όπως εκείνη του ραδιοφωνικού παραγωγού Μιχάλη Τσαουσόπουλου ο οποίος χαρακτήρισε το ριάλιτι ώς ένα «εκπληκτικό σκουπίδι».