Μαθητές πλάκωσαν στο ξύλο καταστηματάρχη γιατί τους έκανε παρατήρηση πως ενοχλούσαν (video)

Μαθητές πλάκωσαν στο ξύλο καταστηματάρχη γιατί τους έκανε παρατήρηση πως ενοχλούσαν (video)

Ένα σοβαρό επεισόδιο με θύμα τον ιδιοκτήτη ενός καφέ και δράστες μία παρέα ανηλίκων, έγινε χθες το βράδυ στο κέντρο της Λαμίας.

Όπως αναφέρει το LamiaReport μία παρέα μαθητών καθόταν συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Λεωσθένους Δεδούση, πριν τα Δικαστήρια και όπως υποστηρίζουν κάτοικοι της περιοχής, έκαναν φασαρία που ενοχλούσε τον επιχειρηματία ενός καφέ.

Βγήκε λοιπόν έξω από το κατάστημά του και τους έκανε παρατήρηση, με τους νεαρούς να αποχωρούν. Επέστρεψαν όμως λίγο αργότερα, την ώρα που έκλεινε το κατάστημα και περίμεναν τον ιδιοκτήτη.

Ενώ είχε ανέβει στο μηχανάκι του και είχε φορέσει το κράνος, έρχεται σε αντιπαράθεση με τους νεαρούς που πλέον ήταν περισσότεροι, καθώς είχαν φωνάξει παρέα.

Γρήγορα όμως η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει και από την λόγια, φτάσαμε στο ξύλο, με τους μαθητές να τον ρίχνουν κάτω και να τον χτυπούν όπως μπορείτε να δείτε και στο video.

Ο επαγγελματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, ενώ η αστυνομία έκανε 3-4 προσαγωγές νεαρών που ήταν στο σημείο, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής εάν τα συγκεκριμένα άτομα εμπλέκονται στο επεισόδιο.

gazzetta.gr