Μαρία Κορινθίου: Του έβγαλα το λάδι του Γιάννη

Μαρία Κορινθίου: Του έβγαλα το λάδι του Γιάννη

Για τον “δύσκολο” άντρα της Γιάννη Αϊβάζη και για το αν θα τον συγχωρούσε αν τον έπιανε να απιστεί, για την κατάθλιψη που πέρασε αμέσως μετά την εγκυμοσύνη της, αλλά και για το αν θα έκανε αυτή την περίοδο γυμνή φωτογράφιση, μίλησε η Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως “του έβγαλε το λάδι” του Γιάννη μέχρι να δει ότι δεν έπαιζε. “Ήταν επίμονος και μου άρεσε αυτό. Με διεκδίκησε!”, σημείωσε και πρόσθεσε: “Πάντα έλεγα ότι αν υπάρξει κάποιος άντρας στη ζωή μου, γιατί θεωρούσα πως δύσκολα θα ερωτευθώ, θα ήταν κάποιος που θα του έβγαζα το καπέλο. Θα ήταν πιο δυνατός από μένα, θα πίστευε στον εαυτό του, θα ήταν άντρας με άλφα κεφαλαίο. Όλα αυτά είναι ο Γιάννης. Αλλά και εκείνος είναι δύσκολος, απαιτητικός και χείμαρρος σαν κι εμένα. Θεωρώ πως και εγώ και ο Γιάννης δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε με άλλους ανθρώπους δίπλα μας”.

Θα του συγχωρούσε, όμως, την απιστία; Ποτέ! “Είμαι τόσο απαιτητική από τον άντρα μου, τόσο ερωτευμένη μαζί του, που δεν θα μπορούσα να δεχθώ τίποτα άλλο. Δεν θα μπορούσα να ζω με αυτό! Απαιτώ από τον σύντροφό μου να μου συμπεριφέρεται όπως του συμπεριφέρομαι και εγώ. Το ίδιο απαιτεί και εκείνος από μένα. Δεν θα μπορούσα με τίποτα να ζήσω μαζί του γνωρίζοντας ότι με είχε απατήσει, το ίδιο και εκείνος αν συνέβαινε το ανάποδο. Δεν συμβιβαζόμαστε εύκολα”, αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Η ίδια είπε ότι δεν θα έκανε με τόση ευκολία πια γυμνή φωτογράφιση: “Κοίτα δεν αποποιούμαι το ποια είμαι, ούτε μετανιώνω για ότι έχω κάνει. Σίγουρα τώρα πια που είμαι μητέρα, δεν θα έκανα με τόση ευκολία μια αισθησιακή φωτογράφηση. Αλλά αν ήταν κάτι προσεγμένο, με ανθρώπους που εμπιστεύομαι, θα το σκεφτόμουν”, είπε.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ