Κυκλοφόρησε η νέα δισκογραφική δουλεία του Ανδρέα Μανωλαράκη (video)

Κυκλοφόρησε η νέα δισκογραφική δουλεία του Ανδρέα Μανωλαράκη (video)

Ο Ανδρέας Μανωλαράκης, ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του με συνεχή εξέλιξη, εμπιστεύτηκε στην “Σείστρον-Αεράκης” την νέα προσωπική του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Μελαχρινή μου κόρη”.

Ο δίσκος αυτός είναι το δεύτερο δισκογραφικό βήμα του καλλιτέχνη και μέσα από αυτόν φέρνει στ’ αυτιά μας νέες συνθέσεις που προέκυψαν μέσα από την εξέλιξή του στο χρόνο και τις εμπειρίες που αποκόμισε.

Οι συντελεστές αυτής της νέας δουλειάς είναι πολλοί και αγαπητοί!

Μουσικές έγραψαν οι: Νίκος Στρατάκης, Λευτέρης Στριλιγκάς, Δημοσθένης Τσακαλάκης , Βασίλης Κοκοτσάκης, Γιώργος Στριλιγκάς, αλλά και ο ίδιος ο Ανδρέας Μανωλαράκης.

Τις μουσικές ‘έντυσαν’ με τους στίχους τους οι: Δέσποινα Σπαντιδάκη, Βασίλης Κοκοτσάκης, Μύρων Σκουλάς, Σήφης Δοκιμάκης, Γιώργος Στριλιγκάς, Νίκος Στρατάκης και Γιάννης Βαρδουλάκης.

“Μέσα από μια «διαδρομή» προσωπικής αναζήτησης και από τις μουσικές μου εμφανίσεις, ένιωσα -για μια ακόμη φορά- ότι η μουσική καθορίζει και καθρεφτίζει την ψυχή μου.

Γι’ αυτό, ευχαριστώ ειλικρινά τους φίλους, που μου πρόσφεραν -αγνά και από καρδιάς- νέες συνθέσεις, μαντινάδες, στίχους, συμβουλές, και προπάντων τον πολύτιμο χρόνο τους.

Έτσι, με το νέο μουσικό μου έργο, σας καταθέτω τα συναισθήματά μου, πιστεύοντας ότι απέκτησα μια εμπειρία που με ανανέωσε ως μουσικό και μου «άφησε» αρκετή αγάπη κι εμπιστοσύνη για να συνεχίσω . . .

Καλή ακρόαση !”

Ανδρέας Μανωλαράκης

H νέα δισκογραφική δουλεία του Ανδρέα Μανωλαράκη μπορείτε να την αγοράσετε από εδώ