Μακελειό στο Survivor – Ένταση και προσβολές δίχως τέλος – Τους απέβαλε ο Λιανός από το συμβούλιο

Μακελειό στο Survivor – Ένταση και προσβολές δίχως τέλος – Τους απέβαλε ο Λιανός από το συμβούλιο

Ένας πρωτοφανής καυγάς ξέσπασε στο Survivor, που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί.

aeweb

Η ώρα της ψηφοφορίας έφτασε και οι παίκτες της Μπλε ομάδας κλήθηκαν να επιλέξουν τον δεύτερο και τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι περισσότεροι παίκτες ψήφισαν την Βρισηίδα και την Σοφιάννα, ενώ ο Σπύρος δήλωσε πως ψήφισε την Σοφιάννα γιατί δεν στήριξαν την συμπαίκτρια τους.

Έτσι λοιπόν μετά τον Γιώργο Κατσαούνη, επιλέχθηκε η Σοφιάννα και στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε τον Άρη Σοϊλέδη.

Η Ναυσικά, η οποία είχε κερδίσει κι εκείνη την ατομική ασυλία υπέδειξε την Τζο.

Αυτό όμως που κέντρισε το ενδιαφέρον και αναστάτωσε το συμβούλιο ήταν ο άγριος τσακωμός ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια. Οι δύο άντρες ανέβασαν τους τόνους με τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως αποχωρεί από το παιχνίδι, ενώ λίγο αργότερα παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε νωρίτερα ο Τάκης, πως θα ήταν καλύτερο να ψηφίσουν τον Άρη για υποψήφιο προς αποχώρηση μιας και θεωρεί πως έχει ιδιαίτερη δυναμική στο τηλεοπτικό κοινό. Ο Άρης άφησε αιχμές για τον Τάκη και ξεκίνησαν να λογομαχούν.

«Υποτιμά τον ανδρισμό μου κι όλα αυτά. Δεν σέβεται. Δεν ξέρω πως ήταν έξω. Έχει γίνει χειρότερος, Να πάψει να υποτιμά ανθρώπους… Μου έχει φερθεί άσχημα και πουλά τσαμπουκά. Ξεκαβάλα το καλάμι… Πουλάς θέατρο» είπε ο Τάκης. Ο Άρης σηκώθηκε έξαλλος κι άρχισε να ουρλιάζει: «Θέλω να φύγω τώρα. Έχω 30 χρόνια καριέρα και θα με  ξεφτιλίσει αυτός; Το σκουπίδι;». «Νούμερο, βρίζεις όλον τον κόσμο. Κι αν παίζεις μπάλα τι είσαι ρε αλήτη;» του απάντησε ο Τάκης. Εκείνη τη στιγμή επενέβη η παραγωγή για να ηρεμήσει τα πνεύματα κι έβγαλε έξω τόσο τον Άρη όσο και το Τάκη, που ήταν έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια.