Πρωτοφανής υπόθεση ακόμα και για τα δεδομένα της Κρήτης με όπλα και ναρκωτικά στα Χανιά

Πρωτοφανής υπόθεση ακόμα και για τα δεδομένα της Κρήτης με όπλα και ναρκωτικά στα Χανιά

Σε θρίλερ εξελίσσεται η μεγάλη επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων σε Κίσαμο και Ελαφονήσι κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν τεράστιες ποσότητες επικίνδυνων όπλων και ναρκωτικών.

aeweb

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται σήμερα το πρωί όπου κατά τη διάρκεια έρευνας της αστυνομίας στο σπίτι 45χρονου, παλιού “γνώριμου”  στις διωκτικές αρχές, εντοπίστηκε ένα 45άρι και ποσότητα χασίς περίπου 50 γραμμαρίων, αλλά αυτά, όπως αποδείχτηκε ήταν μόνο η αρχή.

Οι έρευνες των αρχών, που μέχρι και αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη, συνεχίστηκαν στο Ελαφονήσι με πρωτοφανή αποτελέσματα ακόμα και για τα δεδομένα της Κρήτης αλλά και στη σύλληψη ενός ακόμη ατόμου, Βουλγαρικής καταγωγής.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί χιλιάδες σφαίρες όλων των διαμετρημάτων, ακόμα και αντιαρματικού πολυβόλου, ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός πολύ μεγάλης ισχύος έτοιμος για “χρήση”, μεγάλη ποσότητα ζελατοδυναμίτιδα, μεγάλος αριθμός πυροκροτητών, σιγαστήρες, γεμιστήρες, διόπτρες, πολεμικά τουφέκια καθώς και 2 κιλά χασίς.

Τα ευρήματα,έκαναν τους αστυνομικούς να μην πιστεύουν στα μάτια τους και δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση καθώς θα πρέπει να διευκρινιστεί ο λόγος που ο 45χρονος είχε στην κατοχή του ενα τέτοιο “επαγγελματικό”  οπλοστάσιο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο 45χρονος, αγρότης στο επάγγελμα, που συνελήφθη κατά τη διάρκεια της πρώτης επιχείρησης στο σπίτι του, προέβαλε σθεναρή αντίσταση με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφριά ευτυχώς, τρεις αστυνομικοί.

flashnews.gr