«Λουκέτο» σε ναό ιερέα αρνητή, Νίντζα και λάτρη του μπουζουκιού (video)

«Λουκέτο» σε ναό ιερέα αρνητή, Νίντζα και λάτρη του μπουζουκιού (video)

Μέσα στην εκκλησία στην οποία λειτουργεί στον Άγιο Αθανάσιο στην Κάλυμνο ταμπουρώθηκε ο παπάς αρνητής ο οποίος καλούσε τους πιστούς να μην φορούν μάσκα και να μην τηρούν τα μέτρα, καθώς αρνήθηκε να εγκαταλείψει την εκκλησία όπως του υπέδειξε η Μητρόπολη, ενώ επιμένει ότι πίσω από την πανδημία κρύβονται ιστορίες συνομωσίας.

aeweb

Ζητούσε από τους πιστούς να μην φορούν μάσκα. Παρά την απαγόρευση τέλεσε τα Θεοφάνια ρίχνοντας το σταυρό στη θάλασσα. Ακόμη και τις αποφάσεις της Μητρόπολης αγνοούσε επιδεικτικά.

«Λουκέτο» στην εκκλησία

Ο κόμπος έφθασε στο χτένι. Με απόφασή της η Μητρόπολη Καλύμνου έβαλε λουκέτο στον ιερό ναό του Αγίου Αθανάσιου που λειτουργούσε ο αρνητής παπάς.

Από την αρχή της πανδημίας οι οδηγίες της Μητρόπολης ήταν σαφείς. Όμως ο αρνητής παπάς δεν υπάκουσε βλέποντας συνωμοσίες.

Πλέον θα έχει αρκετές ώρες για τις δύο άλλες μεγάλες του αγάπες. Τις πολεμικές τέχνες και τη σχολή που έχει ιδρύσει με την ονομασία Άρχων Μιχαήλ και τη μουσική παίζοντας μπουζούκι και λαούτο με το μουσικό σχήμα που έχει δημιουργήσει με παιδιά.

megatv.com