Το παρασκήνιο από το γάμο Λιάγκα-Σκορδά

Το παρασκήνιο από το γάμο Λιάγκα-Σκορδά

Μετά από τρία χρόνια σχέσης, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έκαναν το μεγάλο βήμα και ανέβηκαν τα σκαλιά του Αγίου Διονυσίου το απόγευμα της Κυριακής. Πολλοί οι λαμπεροί καλεσμένοι, αλλά ηχηρές και οι απουσίες από το μυστήριο, όπως της Βάσιας Λόη και της Μαριέττας Χρουσαλά, κάτι, όμως, που δεν αποτελεί έκπληξη…

Το μυστήριο έγινε με λίγη καθυστέρηση, αφού ο γαμπρός άργησε περίπου μισή ώρα, ενώ έφτασε στην εκκλησία μέσα στο άγχος. Η Φαίη φρόντισε να κάνει το χατίρι του καλού της που είχε πει ότι θα του άρεσε να τη δει με μίνι νυφικό. Έτσι φόρεσε ένα λευκό νυφικό, μίνι μπροστά και μακρύ πίσω από ταφτά και διακοσμημένο με αστραφτερές πετρούλες. 

Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο χώρο του Island, όπου το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του διασκέδασαν υπό τους ήχους του κλαρίνου του Βασίλη Σαλέα. Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους ήταν η Καλομοίρα με τον αρραβωνιαστικό της Γιώργο, η Δέσποινα Βανδή, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού, η Ράνια Θρασκιά με το σύζυγό της Ανδρέα Φωτόπουλο, ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη σύζυγό του και πολλοί άλλοι.

Στις απουσίες, συμπεριλαμβάνονται η Βάσια Λόη, η οποία αν και είχε πει ότι θα πάει, δεν εμφανίστηκε ποτέ, αλλά και η Μαριέττα Χρουσαλά, η ‘κολλητή’ της Φαίης, η οποία μετά από όσα έχει ακούσει τον τελευταίο καιρό για το περιβόητο πάρτι πάνω στο θωρηκτό Αβέρωφ δεν θέλει να βλέπει άνθρωπο. Πολύ πιθανό, ωστόσο, να κρατάει μούτρα στην φιλενάδα της, που αφιέρωσε ώρες σχολιάζοντας το θέμα με το Αβέρωφ.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ