Σάλος στην Πάτρα με τις «ροζ» φωτογραφίες Κύπριας φοιτήτριας που κλείνει… ερωτικά ραντεβού

Σάλος στην Πάτρα με τις «ροζ» φωτογραφίες Κύπριας φοιτήτριας που κλείνει… ερωτικά ραντεβού

Σάλος στην Πάτρα με τις «ροζ» φωτογραφίες Κύπριας φοιτήτριας που κλείνει… ερωτικά ραντεβού

Είναι φοιτήτρια με καταγωγή από την Κύπρο και έχει… «τρελάνει» τους άνδρες της περιοχής, έχει όμως προτίμηση στους τσιγγάνους και κυρίως αυτούς που διατηρούν καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Η όμορφη νεαρή βρίσκει τους «πελάτες» – θύματα της και τα οδηγεί σε παραλιακό ξενοδοχείο της περιοχής.

Μάλιστα, επιλέγει συνήθως ένα πολυτελές ξενοδοχείο, προκειμένου να έχει όμορφο περιβάλλον για τις ερωτικές της συνευρέσεις και φυσικά να κάνει τον παρτενέρ της να αισθάνεται άνετα.

Κάποιες φορές όμως… η συνεύρεση δεν σταματά μόνο στα ερωτικά παιγνίδια! Όπως προ ημερών, όταν ο εραστής της νεαρής ανακάλυψε πως είχε χάσει και το κινητό του τηλέφωνο, ένα smart phone αρκετά ακριβό.

Ο άτυχος άνδρας απευθύνθηκε στην αστυνομία, όπως όμως ήταν φυσικό οι αστυνομικοί του ζήτησαν στοιχεία, διευθύνσεις και φυσικά… πλήρη αναφορά για ό,τι συνέβη! Ο ευκατάστατος τσιγγάνος άρχισε να τα… μασάει! Θα σκέφτηκε ότι σε περίπτωση που την καταγγείλει για κλοπή ίσως βρεθεί… μπλεγμένος και φυσικά η όλη ιστορία και το «πάθημα» του θα μπορούσε να φθάσει στα αυτιά της οικογένειάς του.

Έτσι προτίμησε να κάνει… την πάπια! Έφυγε από την Ασφάλεια… άπραγος και δεν προέβη σε κατάθεση μήνυσης εναντίον της. Μαθαίνουμε πάντως πως η Κύπρια φοιτήτρια έχει αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό της πόλης και πως είναι… πολύ καλή στη δουλειά της (τα ερωτικά ραντεβού κλείνονται… με το αζημίωτο)!

Οι αποκαλυπτικές φωτό

Πρόσφατα στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες της. Και μάλιστα αποκαλυπτικές. Προφανώς τις έχει τραβήξει κάποιος «πελάτης» της ο οποίος φρόντισε να καλύψει μόνο την περιοχή των ματιών της. Ο «Κόσμος» πάντως απέκρυψε και άλλο τα χαρακτηριστικά στοιχεία του προσώπου της.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε πάντως η νεαρή Κύπρια είναι κούκλα και γι αυτό άλλωστε έχει και… μεγάλη πέραση! Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει και βίντεο… με τα ερωτικά «καμώματα» της, όμως από την στιγμή που φωτογραφίες της είδαν το φως της δημοσιότητας… σίγουρα κάποιος θα την έχει βιντεοσκοπήσει.

Πηγή: dete.gr