Κυνηγούς ταλέντων στέλνει στην Κρήτη το Facebook

Κυνηγούς ταλέντων στέλνει στην Κρήτη το Facebook

Κυνηγούς ταλέντων στέλνει στην Κρήτη το Facebook
instagram

Νέα ταλέντα αναζητά στην Κρήτη η κορυφαία εταιρεία υπηρεσιών διαδικτύου, η Facebook. Το επόμενο διάστημα, η ομάδα στρατολόγησης της εταιρείας θα επισκεφτεί το Πανεπιστήμιο Κρήτης για να εντοπίσει άτομα με τη δυνατότητα να ενταχθούν στο δυναμικό της.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στις 12:30 έως 3:30 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο “Στέλιος Ορφανουδάκης” θα γίνει παρουσίαση της Facebook Ευρώπης, η οποία απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών.

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως την ερχόμενη Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος του Τμήματος, καθηγητής, κ. Άγγελος Μπίλας, αναφέρει στην εφημερίδα «Πατρίς» πως ο στόχος της εκδήλωσης είναι διττός:

Από τη μια πλευρά οι εκπρόσωποι της εταιρείας θέλουν να παρουσιάσουν τις δράσεις της και να αναδείξουν όσα ενδιαφέροντα συμβαίνουν στους κόλπους της Facebook.

Παράλληλα, θα επιχειρήσουν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των φοιτητών που ολοκληρώνουν τις σπουδές τους προκειμένου να τους «κλέψουν» από τη χώρα μας.

cretalive.gr