Ξυλοκόπησε ηλικιωμένη, της έκλεψε το αυτοκίνητο και λίγο αργότερα σκοτώθηκε σε τροχαίο (φωτο)

Ξυλοκόπησε ηλικιωμένη, της έκλεψε το αυτοκίνητο και λίγο αργότερα σκοτώθηκε σε τροχαίο (φωτο)

Φρικτό θάνατο από τροχαίο βρήκε ένας άντρας ο οποίος νωρίτερα είχε κλέψει το αυτοκίνητο μιας 71χρονης αφού πρώτα την έσπασε στο ξύλο.

Ένας κακοποιός βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο με το αυτοκίνητο που λίγο πριν είχε κλέψει από μια ηλικιωμένη γυναίκα στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το The Police Tribune, η 71χρονη ακολουθώντας το καθημερινό της πρόγραμμα, σταμάτησε σε ένα βενζινάδικο για να αγοράσει ένα αναψυκτικό. Τότε την πλησίασε ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος αφού την χτύπησε πολλές φορές στο πρόσωπο, της άρπαξε τα κλειδιά και της πήρε το αυτοκίνητο.

Λίγο αργότερα, η αστυνομία εντόπισε το όχημα της ηλικιωμένης γυναίκας σε εθνικό δρόμο. Μόνο που ήταν κατεστραμμένο, με τον άνδρα που της το είχε κλέψει να βρίσκεται μέσα νεκρός.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κάνουν λόγο για το κάρμα. Δεν σκέφτηκα αυτό το πράγμα, αλλά λυπήθηκα που αυτός ο άνθρωπος είχε πεθάνει. Με πλήγωσε και ο Κύριος έκρινε σκόπιμο ότι έπρεπε να τον απαλλάξει από την δυστυχία του», είπε η 71χρονη.

Παρά το σοκ από την περιπέτεια που βίωσε δεν αφήνει να επηρεάσει τη ζωή της. Συνεχίζει να εργάζεται και κάνει οικονομία για να πάρει άλλο αυτοκίνητο. «Συνειδητοποίησα ότι δεν έχω αυτοκίνητο», είπε. «Απλώς δεν θέλω να σταματήσω να δουλεύω και έτσι πρέπει να πάρω με κάποιο τρόπο άλλο αυτοκίνητο και αυτό απαιτεί χρήματα», πρόσθεσε.

Η εγγονή της δημιούργησε έναν φιλανθρωπικό έρανο στο GoFundMe προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να αγοράσει νέο αυτοκίνητο η γιαγιά της.

gazzetta.gr

Άνδρας έφτασε ετοιμοθάνατος στην εντατική με «διαλυμένους» πνεύμονες γιατί… αυνανίστηκε πολύ σκληρά (φωτο)