Ξυλοκόπησαν 13χρονο για 5 ευρώ και ένα κινητό!

Ξυλοκόπησαν 13χρονο για 5 ευρώ και ένα κινητό!

Θύμα επίθεσης έπεσε ένας 13χρονος μαθητής όταν τέσσερα άτομα, φορώντας μάσκες, τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να τον χτυπάνε για να τον κλέψουν, αποσπώντας του το κινητό τηλέφωνο και 5 ευρώ!

Το παιδί, βρισκόταν λίγο μετά τις 4 στην οδό Κνωσσού με το ποδήλατο του, προπαραμονή Χριστουγέννων, όταν μια παρέα τεσσάρων ατόμων που φορούσαν κουκούλες και μαύρες μάσκες για τον κορονοϊό τον κύκλωσαν και άρχισαν να του κάνουν χυδαίες ερωτήσεις.

Ο μαθητής, επιχείρησε να φύγει όμως οι δράστες όρμησαν πάνω του και του ζήτησαν να τους δώσει το κινητό του. Το παιδί αντιστάθηκε και τότε τον πέταξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία. Όμως δεν σταμάτησαν εκεί.

Όταν είδαν ότι εξακολουθεί να αντιστέκεται, τον πέταξαν σε ένα σταθμευμένο όχημα και συνέχισαν να τον ξυλοκοπούν. Το θύμα, αναγκάστηκε να τους δώσει το τσαντάκι του που περιείχε μέσα το κινητό του τηλέφωνο και 5 ευρώ.

Το παιδί στην περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς είπε ότι η συμμορία των ληστών ήταν νεαροί, ύψους από 1.62 μέχρι 1.70,φορούσαν μαύρες μπλούζες με κουκούλες, μάσκες για τον κορονοϊό ενώ μιλούσαν ελληνικά και μια άλλη γλώσσα που δεν μπορούσε να καταλάβει ποια ήταν.

newsique.gr