Ξέσπασε ο Πάνος Βλάχος: «Να ξεκαθαρίζουμε ποιοι μεταφέρουν τον κώ…ο τους και τα βυζ…ά τους»

Ξέσπασε ο Πάνος Βλάχος: «Να ξεκαθαρίζουμε ποιοι μεταφέρουν τον κώ…ο τους και τα βυζ…ά τους»

«Πρέπει να υπάρχει ένα όριο…».

Ο Πάνος Βλάχος βρέθηκε στην Κόστα Ρίκα με τον Νίκο Κοκλώνη για την πρεμιέρα του Celebrity Travel και μίλησε για όλα. Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, αναφέρθηκε στο ότι μαζί με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δεν βγάζουν προς τα έξω την προσωπική τους ζωή και ξέσπασε για το πώς αντιμετωπίζουν τα media τους ανθρώπους.

«Υπάρχει κάτι που συμβαίνει και δεν μου αρέσει καθόλου, δεν μου ταιριάζει. Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός των προσώπων που βρίσκονται σε ένα εξώφυλλο, των προσώπων που συναντιούνται σε έναν χώρο ή των προσώπων που είναι σε ένα πάνελ. Είμαστε όλοι σε ένα τσουβάλι, αλλά δεν είμαστε όλοι σε ένα τσουβάλι.

Και κρίνω το τσουβάλι και τους ανθρώπους όχι σε σχέση με αυτό που μου λένε για σένα γιατί εσύ με έκρινες σε σχέση με αυτό που σου έλεγε ο ένας και ο άλλος. Κρίνω σε σχέση με αυτό που παράγω, μόνο. Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική του ζωή, δεν με ενδιαφέρουν οι σεξουαλικές του προτιμήσεις, δεν με ενδιαφέρει αν είναι άσπρος, μαύρος, κίτρινος, μπλε, δεν με ενδιαφέρει τι λεφτά έχει, με ενδιαφέρει αυτό που παράγει.

Οι εκπομπές κάνουν τη δουλειά τους, και να είναι καλά οι άνθρωποι, να έχουν υγεία στις οικογένειές τους, να πάνε καλά στις δουλειές τους… Καταλαβαίνω τη δουλειά που κάνουν, απλά να υπάρχει κι ένα όριο στο να ξεκαθαρίζουμε ποιος άνθρωπος παράγει και ποιοι άνθρωποι μεταφέρουν τον κώ…o τους ή τα βυζ…ά τους ή το Instagram τους και από αυτό βγάζουν χρήματα. Είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Βλάχος.

https://youtu.be/Jfs5RXZG9UA

zappit.gr