Ξεσάλωσαν με στρίπερ σε οίκο ευγηρίας, ηλικιωμένοι σε αναπηρικά καροτσάκια (video)

Ξεσάλωσαν με στρίπερ σε οίκο ευγηρίας, ηλικιωμένοι σε αναπηρικά καροτσάκια (video)

Το βίντεο από το σόου, τραβήχτηκε από έναν παρευρισκόμενο και δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολύ γρήγορα έγινε viral και προκάλεσε αντιδράσεις.

aeweb

Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει ένας οίκος ευγηρίας, που προσέλαβε στρίπερ για τους ηλικιωμένους σε αναπηρικά καροτσάκια. Αυτοί το χάρηκαν με την ψυχή τους, ωστόσο το θέμα έγινε viral, κατακρίθηκε και η διεύθυνση ανασκεύασε.

Το «Taoyuan Veterans Home» λοιπόν, το οποίο μια κρατική εγκατάσταση για συνταξιούχους στρατιώτες της Ταϊβάν, προσέλαβε μια χορεύτρια στρίπερ για τον εορτασμό του Mid-Autumn Festival (σ.σ. σημαντική γιορτή στην κινεζική κουλτούρα), όπου οι άνθρωποι συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν τη συγκομιδή ρυζιού και σιταριού.

Το βίντεο από το σόου, τραβήχτηκε από έναν παρευρισκόμενο και δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολύ γρήγορα έγινε viral.

Η χορεύτρια που φορούσε μάσκα και τα απολύτως απαραίτητα, χορεύει σε έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος γενικά το χαίρεται και πιάνει. Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι χειροκροτούν με ενθουσιασμό και απολαμβάνουν μια απρόσμενη παράσταση.

Μετά τις αντιδράσεις όμως, η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων ανέφερε σε δήλωσή της: «Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να διασκεδάσει τους τρόφιμους και να τους κάνει χαρούμενους. Λυπούμαστε πολύ για την προσβολή που προκλήθηκε».

Ένας εκπρόσωπος του γηροκομείου πρόσθεσε ότι τα πάρτι του Mid-Autumn Festival είχαν ακυρωθεί στο γηροκομείο τα προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Για να φτιάξουν τη διάθεση των τροφίμων, κανόνισαν να δώσει η στρίπερ μία παράσταση.

Παραδέχθηκαν ότι οι ενέργειες της αισθησιακής χορεύτριας ήταν «υπερβολικά ενθουσιώδεις και φλογερές» και ότι θα είναι «πιο προσεκτικοί» όταν σχεδιάζουν τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον. Συμπλήρωσε μάλιστα πως σε διπλανή αίθουσα υπήρχε παιχνίδι μπίνγκο και σε μια άλλη καραόκε.

gazzetta.gr