Κρήτη: Βίαζε την ανήλικη αδερφή της συζύγου του – Η κοπέλα το εκμυστηρεύτηκε στη δασκάλα της

Κρήτη: Βίαζε την ανήλικη αδερφή της συζύγου του – Η κοπέλα το εκμυστηρεύτηκε στη δασκάλα της

Την Τρίτη η απολογία του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος αρνείται πεισματικά τις κατηγορίες 

Μία ακόμη υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου έρχεται στο «φως», μετά από καταγγελία που έγινε στις Αρχές σε βάρος ενός Κρητικού, ο οποίος φέρεται να είχε βιάσει επανειλημμένα ένα ανήλικο κορίτσι από το ευρύτερο οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο φερόμενος δράστης οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια και, αφού ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του σε βαθμό κακουργήματος, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Μέχρι τότε θα κρατείται. Ας σημειωθεί, πάντως, ότι ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

Δυστυχώς, η εν λόγω υπόθεση είναι μία από τις πολλές που φτάνουν στις δικαστικές αίθουσες του Ηρακλείου – και όχι μόνο – και οι οποίες σχετίζονται με ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων. Για του λόγου το αληθές, στο πινάκιο για τη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης της ερχόμενης Τετάρτης υπάρχουν συνολικά τρεις υποθέσεις που αφορούν σε κακουργηματικού τύπου πράξεις σε βάρος ανηλίκων.

Αξίζει να επισημανθεί ότι και στις τέσσερις επίμαχες υποθέσεις οι φερόμενοι ως θύτες προέρχονται είτε από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον, είτε από το ευρύτερο φιλικό-γειτονικό περιβάλλον του θύματος.

Το είπε στη δασκάλα της

Ο άνδρας ο οποίος οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου. Η ανήλικη είχε εκμυστηρευτεί το προηγούμενο διάστημα σε δασκάλα της ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον σύζυγο της αδερφής της. Τελικά ενημερώθηκαν οι Αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στις αρμόδιες Αρχές, η μικρή φέρεται να είχε πέσει θύμα βιασμού τού εξ αγχιστείας συγγενούς της, επανειλημμένως, από τα 8 της χρόνια. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ανήλικη υποστηρίζει ότι ο καταγγελλόμενος είχε προβεί σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη μαζί της.

Τα προηγούμενα 24ωρα, η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες στον άνδρα σε βάρος του οποίου έγινε η καταγγελία. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια Ηρακλείου και παρουσιάστηκε ενώπιον του εισαγγελέα. Ο τελευταίος τού άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος.

Κατόπιν, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της ερχόμενης Τρίτης. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Επισημαίνεται πάντως ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της “Ν.Κ.”, ο κατηγορούμενος αρνείται πεισματικά τα όσα του αποδίδονται και υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

Neakriti