Κρήτη: Τραγωδία στην Αλμυρίδα – 71χρονος πνίγηκε όταν η βάρκα του προσέκρουσε σε βράχια

Κρήτη: Τραγωδία στην Αλμυρίδα – 71χρονος πνίγηκε όταν η βάρκα του προσέκρουσε σε βράχια

Ο 71χρονος άνδρας ο οποίος είχε νωρίτερα βγει στα ανοιχτά με την βάρκα του για ψάρεμα, προσέκρουσε με αυτή στα βράχια με αποτέλεσμα αυτή να βυθιστεί και εκείνος μετά απο μια άνιση μάχη με τα κύματα, να χάσει τη ζωή του

Νέα τραγωδία γράφτηκε σήμερα Σάββατο 6 Αυγούστου 2022, σε θάλασσα της Κρήτης και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή της Αλμυρίδας του Δήμου Μυλοποτάμου του νομού Ρεθύμνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες 71χρονος άνδρας ο οποίος είχε νωρίτερα βγεί στα ανοιχτά με την βάρκα του για ψάρεμα, προσέκρουσε με αυτή στα βράχια με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 10:30 σήμερα το πρωί.

Πληροφορίες θέλουν η βάρκα στην οποία επέβαινε ο άτυχος άνδρας να παθαίνει μηχανική βλάβη, με τον ίδιο να χάνει το έλεγχο της.

Αποτέλεσμα ήταν αυτή να χτυπήσει πάνω σε βράχια και να βυθιστεί.

Ωστόσο για εκείνος ξεκίνησε μια άνιση, όπως φάνηκε μάχη με τα κύματα, καθώς αφού πάλεψε μαζί τους, τελικά δεν κατάφερε να βγεί ζωντανός.

Στο σημείο έσπευσε το λιμεναρχείο Ρεθύμνου το οποίο ερευνά τα αίτια του συμβάντος, όπως και ασθενοφόρο το οποία φτάνοντας στο σημείο, διαπίστωσε απλώς τον θάνατο του άτυχου 71χρονου άνδρα.

neakriti.gr