Κρήτη: Σε μηχανή του κιμά εγκλωβίστηκε το χέρι εργαζόμενης (φωτο)

Κρήτη: Σε μηχανή του κιμά εγκλωβίστηκε το χέρι εργαζόμενης (φωτο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στο ασήμι επιχείρηση από άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, απεγκλωβισμού του χεριού κοπέλας από τη μηχανή του κιμά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriri.gr, το χέρι της εργαζόμενης στο κρεοπωλείο, εγκλωβίστηκε στη μηχανή, που ήταν σε λειτουργία και χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, για να τις πρώτες βοήθειες στην νεαρή κοπέλα, καθώς και για την μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εργαζόμενη μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου μαζί με τμήμα της μηχανής, το οποίο θα αφαιρεθεί χειρουργικά.

Δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι της άτυχης κοπέλας

Δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι της άτυχης κοπέλας οι γιατροί και οι πυροσβέστες, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν στο ΠΑΓΝΗ, μετά το περιστατικό με τη μηχανή αλέσματος του κιμά σε κρεοπωλείο.

Αφού η νεαρή κοπέλα, μητέρα δύο παιδιών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το χέρι στη μηχανή του κιμά, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του χεριού της, χωρίς όμως αποτέλεσμα

Από την αρχή, άλλωστε, είχε σχεδόν αποκλειστεί ότι η προσπάθεια για τη διάσωση του χεριού της θα ήταν επιτυχής, λόγω του τραύματος στην περιοχή του καρπού.