Κρήτη: Ποινική δίωξη σε 61χρονο που παρενοχλούσε σεξουαλικά μια ανήλικη για 9 χρόνια

Κρήτη: Ποινική δίωξη σε 61χρονο που παρενοχλούσε σεξουαλικά μια ανήλικη για 9 χρόνια

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 61χρονος βρέθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης (31/3) στον Εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για τη σεξουαλική παρενόχληση στην ανήλικη.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο γραφείο του Ανακριτή από όπου ζήτησε και έλαβε 48ώρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα και εν συνεχεία οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η καταγγελία που έγινε σε βάρος του στις αστυνομικές αρχές αναφέρει πως ο ηλικιωμένος παρενοχλούσε μία 16χρονη για 9 χρόνια!

Ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν φίλος με την οικογένεια της ανήλικης και από το 2013 φαίνεται ότι προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της με τους γονείς να μην έχουν αντιληφθεί το παραμικρό.

Η 16χρονη κοπέλα μην αντέχοντας άλλο τα όσα βίωνε μίλησε στους γονείς της οι οποίοι κατήγγειλαν αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές που κάνουν λόγο ότι θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 61χρονου είχε πέσει και η 9χρονη κόρη τους.