Κρήτη: Πέντε τροχαία σε ένα δίωρο το βράδυ της Κυριακής – Τραυματίστηκε έγκυος

Κρήτη: Πέντε τροχαία σε ένα δίωρο το βράδυ της Κυριακής – Τραυματίστηκε έγκυος

Δύο διανομείς συγκρούστηκαν μεταξύ τους, λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής, στη Λ. Μίνωος στο Ηράκλειο. Τραυματισμένος παρελήφθη ένας 26χρονος, από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

aeweb

Περίπου την ίδια ώρα, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στον κόμβο στην Ανάληψη Χερσόνησου. Τουρίστας με “γουρούνα” έπεσε σε χαντάκι στο δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφριά τόσο ο ίδιος όσο και η συνεπιβάτιδά του, και να σπεύσει το ΕΚΑΒ.

Μόλις λίγα λεπτά αργότερα, στο Ρέθυμνο, στο δρόμο προς Κάστελλο Ρεθύμνης, ένας 17χρονος τραυματίστηκε σε άλλο τροχαίο.

Διαβάστε: Μπαράζ τροχαίων τη νύχτα στην Κρήτη – 25χρονος στα Χανιά τραυματίστηκε σοβαρά

Χανιά: Θύμα τροχαίου ο λαουτιέρης του Μαρτσάκη – ΙΧ έκανε αναστροφή

Τραυματίστηκε έγκυος

Γύρω στις 10:30 το βράδυ ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Πλατανιά Ρεθύμνου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας 20χρονης εγκύου που βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης και ενός ακόμη νεαρού άνδρα αλλοδαπής καταγωγής, ηλικίας επίσης 20 χρόνων που επέβαινε στο ίδιο όχημα. Το ευτύχημα είναι ότι ο τραυματισμός της εγκύου δεν ήταν σοβαρός. Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παραλαμβάνοντας τους δύο τραυματίες.

Στο μεταξύ, λίγο μετά τις 11:30 σημειώθηκε και πέμπτο ατύχημα στο Κάτω Δαράτσο στα Χανιά. Μία νεαρή γυναίκα έκανε αναστροφή με το δίκυκλο που οδηγούσε με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να βρεθεί στο οδόστρωμα. Μολονότι φορούσε προστατευτικό κράνος, κατά την πτώση της αυτό αποσπάστηκε από το κεφάλι της. Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πηγή: cretalive.gr