Κρήτη: Πάνω από 40 άτομα με δηλητηρίαση, όλοι καλεσμένοι γάμου!

Κρήτη: Πάνω από 40 άτομα με δηλητηρίαση, όλοι καλεσμένοι γάμου!

Συνωστισμός στο Κέντρο Υγείας Μοιρών από άτομα που ανέφεραν ότι έκαναν έμετο, είχαν κοιλιακό άλγος και διάρροια.

Γέμισαν τα Επείγοντα… του Κέντρου Υγείας Μοιρών από κρούσματα πιθανόν τροφικής δηλητηρίασης ύστερα από κοινωνική εκδήλωση στη Μεσαρά.

Πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν ότι τη Δευτέρα προσήλθαν μαζικά στο Κέντρο Υγείας πάνω από 30 άτομα αλλά ακόμη και το πρωί της Τρίτης έφτασαν κι άλλα με τα ίδια συμπτώματα και ο αριθμός των πιθανών κρουσμάτων τροφικής δηλητηρίασης φτάνουν πάνω από 40!

Τα συμπτώματα που ανέφεραν ήταν έμετος, κοιλιακό άλγος και γαστρεντερίτιδα ενώ όλοι φέρεται να δήλωσαν ότι είχαν πάει στον ίδιο γάμο που έγινε το Σαββατοκύριακό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γάμος έγινε σε περιοχή του Δήμου Φαιστού στη Μεσαρά και ήταν πολυπληθής με περίπου 1500 καλεσμένους ενώ τα πρώτα κρούσματα κατέφθασαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών ξημερώματα Δευτέρας.

Φυσικά τα συμπτώματα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του neakriti.gr ήταν ήπια και δεν χρειάστηκε κάποιος από τους καλεσμένους που ζήτησε τις πρώτες βοήθειες από το Κ.Υ Μοιρών να διακομισθεί σε νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Ωστόσο ακόμη και τώρα φαίνεται ότι κάποιοι νεαροί που πίστευαν ότι θα το παλέψουν μόνοι στο σπίτι αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια από γιατρούς δύο μέρες μετά!