Κρήτη: Οκτώ μικρά παιδιά μόνα τους στο σπίτι – Ανάμεσά τους και 2 βρέφη τριών μηνών

Κρήτη: Οκτώ μικρά παιδιά μόνα τους στο σπίτι – Ανάμεσά τους και 2 βρέφη τριών μηνών

Η 31χρονη μητέρα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο – Οι γείτονες άκουσαν τα κλάματα των παιδιών και ειδοποίησαν την αστυνομία

Μια απίστευτη υπόθεση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και έχει να κάνει με 8 ανήλικα παιδιά στο Ηράκλειο Κρήτης τα οποία η μητέρα τους τα άφησε μόνα τους στο σπίτι. Μάλιστα ανάμεσα σε αυτά τα 8 παιδιά, τα δύο είναι βρέφη μόλις 3 μηνών.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν οι γείτονες σύμφωνα με δημοσίευμα του ekriti άκουσαν τα κλάματα των μικρότερων παιδιών. Τότε οι γείτονες κινητοποιήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η 31χρονη μητέρα των παιδιών που συνελήφθη είναι από την Κύπρο και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο λόγος που άφησε μόνα τους τα παιδιά είναι γιατί είχε πάει να επισκεφτεί τον πατέρα της στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Τα παιδιά όμως, που εικάζεται πως έμειναν μόνα τους χωρίς την επίβλεψη για ώρες άρχισαν να κλαίνε, με αποτέλεσμα να τα ακούσουν οι γείτονες και να ενημερώσουν την Αστυνομία.

Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ενώ την ίδια ώρα διερευνάται εάν παρόμοιο συμβάν έχει καταγραφεί και στο παρελθόν ή αν γίνεται συστηματικά.