Κρήτη: Ξεκαρδιστικό σποτ για τον εμβολιασμό με 5G και… Πανταζή (video)

Κρήτη: Ξεκαρδιστικό σποτ για τον εμβολιασμό με 5G και… Πανταζή (video)

Προσπαθούν να πείσουν μέχρι και τους πιο δύσπιστους να εμβολιαστούν, διακωμωδώντας τους μεγαλύτερους φόβους των αντιεμβολιαστών

aeweb

Ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο σποτ με αρκετή δόση χιούμορ δημιούργησε ο δήμος Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον φαρμακοποιό Μανώλη Στεφανάκη και πρωταγωνίστρια την κ. Μαρία από το χωριό Πηγή Ρεθύμνου, προκειμένου να παρακινήσει τους πολίτες να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό.

Την ίδια ώρα που ο ρυθμός εμβολιασμού στη χώρα απογοητεύει ενώ γίνονται ολοένα και περισσότερες εκκλήσεις από τους ειδικούς και την πολιτεία για καθολικό εμβολιασμό, ένας φαρμακοποιός, επιστρατεύοντας το χιούμορ διακωμωδεί ένα από τα παράλογα επιχειρήματα των αντιεμβολιαστών, σχετικά με το 5G και το… τσιπάκι.

Όπως δηλώνει στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Συνδέσεις” ο Μανώλης Στεφανάκης οι φραγμοί του φόβου πέφτουν πολύ εύκολα με το χιούμορ.

“Καθημερινά πολύς κόσμος στο φαρμακείο μάς εμπιστεύεται ένα πρόβλημα που φοβάται. Τώρα με τον εμβολιασμό πολύς κόσμος φοβάται. Το συζητάμε, του εξηγούμε με το χιούμορ και με την καλή μας διάθεση. Το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο που έχουμε απέναντι σε αυτό που μας συμβαίνει αυτή τη στιγμή” είπε χαρακτηριστικά.