Κρήτη: Έκανε προσπέραση και παρέσυρε πεζή που διέσχιζε το δρόμο

Κρήτη: Έκανε προσπέραση και παρέσυρε πεζή που διέσχιζε το δρόμο

Κρήτη: Έκανε προσπέραση και παρέσυρε πεζή που διέσχιζε το δρόμο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ρέθυμνο, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε πεζή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Λιμενικό, το τροχαίο συνέβη επί της οδού Άρη Βελουχιώτη, όταν ένα Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 71χρονος, κινούμενο επί της ανωτέρω οδού με κατεύθυνση από τη μαρίνα Ρεθύμνου κατά τη διάρκεια προσπέρασης σε έτερο όχημα το οποίο κινούταν στην ίδια κατεύθυνση, παρέσυρε μία 20χρονη αλλοδαπή που διέσχιζε το δρόμο.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τη νεαρή στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, για περαιτέρω εξετάσεις, όπου ευτυχώς δεν διαπιστώθηκε τραυματισμός.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της οδού Άρη Βελουχιώτη στο Ρέθυμνο, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 71χρονος παρέσυρε 20χρονη αλλοδαπή.
Συγκεκριμένα, το εν λόγω όχημα κινούμενο επί της ανωτέρω οδού με κατεύθυνση από τη μαρίνα Ρεθύμνου κατά τη διάρκεια προσπέρασης σε έτερο όχημα το οποίο κινούταν στην ίδια κατεύθυνση, παρέσυρε την 20χρονη που διέσχιζε πεζή την οδό Άρη Βελουχιώτη. Άμεσα η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, για περαιτέρω εξετάσεις, όπου δεν διαπιστώθηκε τραυματισμός.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

zarpanews.gr

Διαφήμιση

Σας προτείνουμε