Κρήτη: Χειροπέδες σε παππού “τέρας” που βίαζε την ίδια του την εγγονή από 4 ετών!

Κρήτη: Χειροπέδες σε παππού “τέρας” που βίαζε την ίδια του την εγγονή από 4 ετών!

Ο 68χρονος ασελγούσε στο παιδί από πολύ νεαρή ηλικία και όταν το κορίτσι έφτασε 4 ετών την βίασε μέσα στην τουαλέτα του σπιτιού τους

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 68χρονος άνδρας με καταγωγή από την Ινδία, από το βράδυ της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις 20 του μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 68χρονος ασελγούσε σε βάρος της 14χρονης σήμερα εγγονής του από το 2013-2014, όπως κατήγγειλε η ανήλικη.

Ο παππούς της ανήλικης ξεκίνησε να την παρενοχλεί από πολύ νεαρή ηλικία και περίπου όταν το παιδί ήταν 4 ετών την βίασε μέσα στην τουαλέτα του σπιτιού τους.

Όπως κατήγγειλε η ανήλικη, ο παππούς της αποπειράθηκε να την βιάσει ξανά το 2020, όμως για καλή τύχη του κοριτσιού βρισκόταν στο σπίτι και ο αδερφός της, ο οποίος την βοήθησε.

Το κουβάρι της ιστορίας ξετυλίχθηκε τον Σεπτέμβριο, όταν αστυνομικοί του Μυλοποτάμου εντόπισαν την κοπέλα χαρακωμένη και την μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Περάματος από όπου στη συνέχει μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Το κορίτσι μέσα στο νοσοκομείο, εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωσε σε μια νοσηλεύτρια και έτσι έφτασε η υπόθεση στην αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Ρέθυμνο με την οικογένεια να έχει καταγωγή από την Ινδία.

Ο 68χρονος κατηγορείται για βιασμό, απόπειρα βιασμού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια πράξεις και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου.