Κρήτη: Αποζημίωσαν οδηγό που έπεσε σε λακκούβα εξωπραγματικών διαστάσεων (video)

Κρήτη: Αποζημίωσαν οδηγό που έπεσε σε λακκούβα εξωπραγματικών διαστάσεων (video)

Απίστευτη ήταν η ταλαιπωρία του οδηγού Μιχάλη Καραγιωργάκη, ο οποίος υπέστη σοβαρή οικονομική ζημιά στο όχημά του και κατάφερε να αποζημιωθεί πριν λίγους μήνες από τον Δήμο Ηρακλείου

Ηρακλειώτης οδηγός αποζημιώθηκε από λακκούβα, από τον Δήμο Ηρακλείου, εξαιτίας των μεγάλων ζημιών που υπέστη το όχημά του. Το περιστατικό σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2017 στην καρδιά του Ηρακλείου, και αφού ο δημότης ακολούθησε τη νομική οδό, για τη διεκδίκηση της αποζημίωσης του.

Ο ίδιος ένιωσε αγανάκτηση, ταλαιπωρήθηκε απίστευτα, αντίκρισε άλλα οχήματα να πέφτουν επίσης θύματα της επίμαχης λακκούβας.

Μπορεί να πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε που έπεσε θύμα λακκούβας, όμως δεν έχασε την ελπίδα του, ότι κάποια στιγμή θα αποζημιωθεί, κάτι που έγινε τελικά, με τον ίδιο να νιώθει ανακούφιση ενώ δεν μετάνιωσε ούτε στιγμή για την απόφαση του να κινηθεί νομικά.

Ο ίδιος ένιωσε αγανάκτηση, ταλαιπωρήθηκε απίστευτα, αντίκρισε άλλα οχήματα να πέφτουν επίσης θύματα της επίμαχης λακκούβας, πλήρωσε το… οικονομικό μάρμαρο για τις ζημιές στο όχημα του, όμως δεν το έβαλε κάτω. Πείσμωσε, συμβουλεύτηκε δικηγόρο και κίνησε τη διαδικασία της αποζημίωσης του, μέσω της νομικής οδού.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Καραγιωργάκη ο οποίος κατάφερε να αποζημιωθεί πριν λίγους μήνες από τον Δήμο Ηρακλείου, για τις ζημιές που υπέστη το όχημά του σε λακκούβα, τον Ιανουάριο του 2017.

Ο Γολγοθάς του έφτασε στο τέλος, με τον ίδιο να μας περιγράφει την περιπέτεια του, προτρέποντας τους πολίτες που πέφτουν «θύματα» λακκουβών να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, πράττοντας τα αυτονόητα, ανεξάρτητα από τις χρονοβόρες διαδικασίες και την όποια ταλαιπωρία.

Μάλιστα, στην επίμαχη λακκούβα έπεσαν… θύματα αρκετοί οδηγοί ενώ από καθαρή τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

neakriti.gr