Κρήτη: Άγριο περιστατικό ξυλοδαρμού σε 13χρονο μαθητή (video)

Κρήτη: Άγριο περιστατικό ξυλοδαρμού σε 13χρονο μαθητή (video)

Ο 13χρονος δέχεται γροθιές στο πρόσωπο και κλωτσιές ενώ είναι πεσμένος στο έδαφος

Ένα σοκαριστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, με εμπλεκόμενους μαθητές γυμνασίου στο Ρέθυμνο.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τη θεία του θύματος, εκτυλίχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στον προαύλιο χώρο σχολείου στην επαρχία του Ρεθύμνου, όπου ομάδα μαθητών φαίνεται να χτυπάει με αγριότητα έναν συμμαθητή τους. Ο ξυλοδαρμός του μαθητή πραγματοποιήθηκε ώρα κατά την οποία δεν είχαν ακόμη ξεκινήσει τα μαθήματα, γι’ αυτό και εικάζεται ότι στον προαύλιο χώρο δεν υπήρχε εκείνη την ώρα κάποιος εκπαιδευτικός.

Ο 13χρονος δέχεται γροθιές στο πρόσωπο και κλωτσιές ενώ είναι πεσμένος στο έδαφος. Παράλληλα, ακούγονται φωνές από μαθητές που βρίσκονται γύρω να φωνάζουν «σκοτώστε τον».

Το σοκαριστικό βίντεο, σύμφωνα πάντα με τη θεία του παιδιού, βρέθηκε στα χέρια του προπονητή ποδοσφαίρου του 13χρονου, ο οποίος ενημέρωσε τη μητέρα του ανήλικου.

Όπως η ίδια αναφέρει, «ο γυμνασιάρχης φαίνεται σαν να μη θέλει να μπλέξει το σχολείο, δεν ενδιαφέρθηκε όπως πρέπει για το περιστατικό[…]Στο σχολείο έχει κληθεί παιδοψυχολόγος».

Μόλις το εν λόγω βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, πραγματοποιήθηκε καταγγελία τόσο στο σχολείο όσο και στην αστυνομία, η οποία έχει στα χέρια της ακόμη ένα βίντεο με ξυλοδαρμό του 13χρονου.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο: