Κρήτη: 30χρονος ακρωτηριάστηκε στα γεννητικά του όργανα

Κρήτη: 30χρονος ακρωτηριάστηκε στα γεννητικά του όργανα

Το ιατρικό προσωπικό του ΠαΓΝΗ, κατέβαλε απο την πρώτη στιγμή κάθε προσπάθεια προκειμένου η ζωή του να μην κινδυνεύσει ενώ στήθηκε αερογέφυρα με σκοπό να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο νοσοκομείο των Αθηνών

Αντιμέτωποι με ένα άκρως σοκαριστικό περιστατικό, βρέθηκαν σήμερα Παρασκευή 1η Ιουλίου οι γατροί στο ΠαΓΝΗ και συγκεκριμένα το ιατρικό προσωπικό της Ουρολογικής κλινικής του νοσοκομείου.

30χρονος, ακρωτηριάστηκε στα γεννητικά του οργανα με αλυσοπρίονο κατά τη διάρκεια εργασιών, με το ιατρικό προσωπικό, να καταβάλλει απο την πρώτη στιγμή, κάθε προσπάθεια προκειμένου η ζωή του να μην κινδυνεύσει.

Στο ΠαΓΝΗ, έγινε επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων.

Όπως ωστόσο τόνισε ο Υποδιοικητής του ΠαΓΝΗ κ. Στυλιανός Κτενιαδάκης μιλώντας στο neakriti.gr, αμέσως μετά την επέμβαση έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να στηθεί αερογέφυρα, με σκοπό ο 30χρονος να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο νοσοκομείο των Αθηνών, ώστε να αποκατασταθούν τα σοβαρά τραύματα που του άφησε το ατύχημα.