Κραυγή αγωνίας από Χανιώτη που βρίσκεται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας

Κραυγή αγωνίας από Χανιώτη που βρίσκεται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας

Κραυγή αγωνίας από Χανιώτη που βρίσκεται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας

Δύσκολες ώρες περνάνε οι Έλληνες που γυρίζουν στην πατρίδα. Όσοι ήρθαν με την πτήση από το Βέλγιο πήγαν σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια και τους έχει επιβληθεί καραντίνα.

Ο Φώτης Μυλωνάκης από τα Χανιά, είναι από τους επαναπατρισθέντες Έλληνες και βρίσκεται σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια. Ο Φώτης που είναι σεφ στο επάγγελμα, μίλησε στο Μega Channel και μας ξενάγησε στο δωμάτιο του, που το χαρακτηρίζει κελί πολυτελείας.

«Είμαστε σαν σε κελί πολυτελείας . Είναι πολύ δύσκολα, ελπίζω να φύγω γρήγορα»

Θέλει να έρθει στην Κρήτη στην οικογένειά του, ενώ για την περιπέτειά του καταγγέλλει πως η μεταφορά του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας έγινε άρον άρον χωρίς να τηρούνται οι κανόνες για αποφυγή συγχρωτισμού.

Την ίδια στιγμή, σε απόγνωση βρίσκεται η σύζυγος 46χρόνου Έλληνα ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Μεξικό με κορωνοϊό.

Ένα θρίλερ είναι σε πλήρη εξέλιξη με έναν Έλληνα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στο Μεξικό με κορωνοϊό και την συζυγο του στην Ελλάδα να έχει χάσει τα ίχνη του.

Ο σύζυγος της λόγω της δουλειάς του βρέθηκε σε κρουαζιερόπλοιο με δρομολόγιο από Ισπανία προς Μαϊάμι.

Ξαφνικά παρουσίασε συμπτώματα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Όπως λέει η σύζυγός του, ο ίδιος την ενημέρωσε ότι γίνεται εισαγωγή. Η δυσαρεστη εκπληξη ηρθε με το τηλεφωνημα από το νοσοκομείο.

Ελπίδα της είναι να βρει τρόπο επικοινωνίας καθώς πιστεύει πως από εδώ ο Έλληνας γιατρός του μπορεί να βοηθήσει τον σύζυγο της.