Κοινωνική λειτουργός παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με 13χρονο αγόρι που είχε υπό την επίβλεψή της

Κοινωνική λειτουργός παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με 13χρονο αγόρι που είχε υπό την επίβλεψή της
aeweb

Μια κοινωνική λειτουργός στο Οχάιο συνελήφθη επειδή έκανε σεξ με ένα 13χρονο αγόρι που της είχε ανατεθεί να συμβουλεύει, σύμφωνα με την αστυνομία και τα τοπικά δημοσιεύματα.

Η 24χρονη Payton Shires, φέρεται να παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με το ανήλικο αγόρι κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας που είχε με τη μητέρα του αγοριού και ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος του Κολόμπους.

Η μητέρα του αγοριού επικοινώνησε με την αστυνομία στις 27 Σεπτεμβρίου για να αναφέρει τις υποψίες της αφού φέρεται να ανακάλυψε ακατάλληλα μηνύματα μεταξύ του γιου της και της Shires, όπως προκύπτει από τα δικαστικά έγγραφα.

Οι αστυνομικοί φέρονται να πραγματοποίησαν έρευνα στο τηλέφωνο και ανακάλυψαν υλικό που δείχνει το αγόρι και την Shires να έχουν σεξουαλική επαφή.

Όταν η αστυνομία μίλησε με το αγόρι, φέρεται να παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με την Shires τουλάχιστον δύο φορές τον Σεπτέμβριο.

Η Shires συνελήφθη την Παρασκευή, αφού φέρεται να παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράνομη σεξουαλική συμπεριφορά με ανήλικο και κρατείται με εγγύηση 500.000 δολαρίων.

Τα αρχεία της πολιτείας δείχνουν ότι η κοινωνική λειτουργός έλαβε άδεια τον Ιούνιο.

protothema.gr