Κλείνει ο δρόμος προς Ελαφονήσι στα Τοπόλια-Υπεγράφη η απόφαση

Κλείνει ο δρόμος προς Ελαφονήσι στα Τοπόλια-Υπεγράφη η απόφαση

Μετά την σχετική εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ.Απόστολου Βουλγαράκη, υπεγράφη σήμερα το πρωί απο την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων η απόφαση για την διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό που οδηγεί προς Ελαφονήσι στο ύψος των Τοπολίων.

Η απόφαση θα διαβιβαστεί στους αρμοδίους προκειμένου να τοποθετηθούν πινακίδες και σημάνσεις για την διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθούν οι οδηγοί, παρακάμπτοντας το επικίνδυνο τμήμα του δρόμου.

Ουσιαστικά η απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων στο συγκεκριμένο τμήμα θα ξεκινήσει να ισχύει απο αύριο και όπως είπε στο Flashnews.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, τις επόμενες ημέρες – μέχρι τέλη του μήνα – θα ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες αντιστήριξης των πρανών για προστασία απο τις πτώσεις πετρών και βράχων.

Στο μεταξύ, σε σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσημεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων η 34χρονη δασολόγος απο την Βόρεια Ελλάδα, η οποία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά απο την πτώση βράχου σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το πρωί της Κυριακή.

Χθες στην 34χρονη έγινε αξονική τομογραφία απο την οποία προέκυψαν ενθαρρυντικά αποτελέσματα, η οποία θα επαναληφθεί σήμερα.

flashnews.gr