Κι όμως… Το είδος του σωματότυπου επηρεάζει τη σεξουαλική συνεύρεση

Κι όμως… Το είδος του σωματότυπου επηρεάζει τη σεξουαλική συνεύρεση

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το είδος του σωματότυπου στον οποίο ανήκει κάθε γυναίκα επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνει τη σεξουαλική συνεύρεση.

Εσύ σε ποιον τύπο ανήκεις;

Σώμα με καμπύλες:
Εάν έχεις μεσογειακό σωματότυπο με καμπύλες και στρογγυλεμένους γοφούς, είσαι πιο δεκτική στο να δοκιμάζεις καινούριες εμπειρίες στο σεξ, σου αρέσει να πειραματίζεσαι και δεν διστάζεις να κάνεις one night stands.

Είσαι κοντή:
Λόγω του ότι έχεις χαμηλό κέντρο βάρους η ισορροπία σου είναι καλύτερη σε σχέση με μια πιο ψηλή γυναίκα και έτσι σου είναι ευκολότερο να δοκιμάζεις πιο απαιτητικές στάσεις.

Είσαι ψηλή:
Μπορεί φορώντας ένα σορτς να είσαι άκρως εντυπωσιακή, στο κρεβάτι όμως δεν είσαι πολύ ευέλικτη ούτε δεκτική να κάνεις ένα στα όρθια, αν και η τεχνική σου γενικότερα θεωρείται καλή.

Είσαι αδύνατη:
Αν και οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες που έχουν στενή μέση, οι ερευνητές λένε ότι μια πολύ αδύνατη γυναίκα δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά στο σεξ καθώς δεν έχει μεγάλες ποσότητες ενδορφίνης στον οργανισμό της.

Έχεις μικρό στήθος:

Νομίζεις ότι δεν πληροίς τα στερεότυπα που θέλουν τις σέξι γυναίκες με πλούσιο στήθος; Κι όμως, οι έρευνες δείχνουν ότι όσες έχουν μικρό στήθος απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ και τους αρέσουν τα προκαταρκτικά.

zarpanews.gr