Κερί με «άρωμα αιδοίου» -από τη σειρά προϊόντων της Γκουίνεθ Πάλτροου- εξερράγη στο σπίτι γυναίκας

Κερί με «άρωμα αιδοίου» -από τη σειρά προϊόντων της Γκουίνεθ Πάλτροου- εξερράγη στο σπίτι γυναίκας

Πολλά έχουν γραφτεί για τη σειρά κεριών “με άρωμα αιδοίου” που η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου προωθεί μέσα από το διάσημο ηλεκτρονικό της κατάστημα Goop και τα περισσότερα -θετικά ή αρνητικά- απλώς διαφήμιζαν το επιχειρηματικό της δαιμόνιο.

aeweb

Ωστόσο, το περιστατικό με την έκρηξη ενός τέτοιου στο σπίτι γυναίκας, μόνο ως καλή διαφήμιση δεν πρέπει να υπολογίζεται… 

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, όλα πήγαν στραβά, όταν η Jody Thompson που είχε κερδίσει ένα από τα πολυδιαφημισμένα κεριά σε διαγωνισμό, το άναψε, και βγήκε για λίγο απ’ το σαλόνι της. Λίγα λεπτά μετά έντρομη άκουσε μία μικρή έκρηξη. Τρέχοντας προς το δωμάτιο διαπίστωσε ότι το κερί είχε πάρει φωτιά και κομμάτια του πετάγονταν στα έπιπλα και στο πάτωμα. 

«Θα μπορούσε να έχει κάψει το σπίτι και, ναι, εκείνη τη στιγμή ήταν τρομακτικό αυτό που συνέβη, αλλά από την άλλη κοιτάζοντας την ετικέτα ήταν και κάπως αστείο ότι ένα κερί με άρωμα αιδοίου από τη συλλογή της Πάλτροου εξερράγη μέσα στο διαμέρισμα μου».

Το περιστατικό σύντομα έγινε viral και όπως ήταν λογικό η New York Post επικοινώνησε με εκπρόσωπο του ηλεκτρονικού καταστήματος της ηθοποιού, προκειμένου να διαπιστώσει τι μπορεί να πήγε τόσο στραβά και κατά πόσο τα συγκεκριμένα κεριά είναι ασφαλή.

Η απάντηση ήταν ότι έχουν ήδη ενημερωθεί, αν και δεν είναι σίγουροι για το πόσο αυθεντικό ήταν το κερί και σε κάθε περίπτωση «έχουν ενημερώσει και τον κατασκευαστή των κεριών για το περιστατικό, προκειμένου να εξετάσει εκ νέου τη σύνθεση τους. Επίσης, φροντίσαμε να στείλουμε μερικά προϊόντα Goop στην κυρία, προκειμένου να τη βοηθήσουμε να περάσει πιο ευχάριστα τις ημέρες της καραντίνας”…

Με στοιχεία από το DazedDigital lifo.gr