Καθηγήτρια συνελήφθη γιατί έκανε σεξ με 14χρονο μέσα σε αμάξι – Έστελνε μηνύματα με τα «συναισθήματά» της

Καθηγήτρια συνελήφθη γιατί έκανε σεξ με 14χρονο μέσα σε αμάξι – Έστελνε μηνύματα με τα «συναισθήματά» της

 Mια καθηγήτρια θεατρολόγος σε γυμνάσιο στη Φλόριντα συνελήφθη μετά από καταγγελίες ότι έκανε σεξ, αρκετές φορές, με 14χρονο πρώην μαθητή της ενώ δίδασκε στο σχολείο του.

Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση που έλαβε η Miami Herald, η φερόμενη σχέση μεταξύ της Μπρίτνι Λόπεζ-Μάρει, 31 ετών και του 14χρονου παιδιού ξεκίνησε αφού η δασκάλα έστειλε μήνυμα στον έφηβο τον Αύγουστο σχετικά με τα «συναισθήματά της».

Η εκπαιδευτικός και ο μαθητής αντάλλαξαν μηνύματα που περιέγραφαν γλαφυρά «πόσο πολύ απόλαυσαν το σεξ».

Η Λόπεζ-Μάρει τον έπαιρνε μερικές φορές μετά από προπόνηση μπάσκετ και στη συνέχεια οι δυο τους φέρεται να έκαναν σεξ στο αυτοκίνητό της.

Πώς έγινε γνωστή η σχέση

Η καθηγήτρια δίδαξε στο γυμνάσιο Hialeah για τέσσερα χρόνια και ανακηρύχθηκε «αρχάριος δάσκαλος της χρονιάς» το 2017.

Η σχέση των δύο αποκαλύφθηκε το Σάββατο αφού η αδελφή του μαθητή είδε μηνύματα και φωτογραφίες στο κινητό του τα οποία αντάλλασσαν οι δυο τους. Ο πατέρας του αγοριού βρήκε επίσης γυμνές φωτογραφίες της Λόπεζ-Μάρεϊ στο τηλέφωνο του γιου του.

Η Λόπεζ-Μάρεϊ μετά τη σύλληψή της αναμένεται να απολυθεί.

«Όλοι οι εργαζόμενοι λαμβάνουν κατάρτιση και αναμένεται από εκείνους να συμμορφώνονται με την πολιτική της Περιφέρειας για τα Πρότυπα Ηθικής Δεοντολογίας. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι παρά τις προσπάθειές μας, οι ενέργειες ορισμένων ατόμων έρχονται σε αντίθεση με τη συμπεριφορά που αναμένεται από αυτούς », ανέφερε η περιφέρεια.

Ο Λόπες-Μάρεϊ κατηγορήθηκε για παρενόχληση και σεξουαλική πράξη με ένα παιδί.

newsbeast