Κατερίνα Καινούργιου: «Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί;»

Κατερίνα Καινούργιου: «Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί;»

Με αφορμή τη γέννηση του πρώτου παιδιού της Ιωάννας Τούνη, η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, βλέποντας την πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Γρηγόρης Γκουντάρας ευχήθηκε στην παρουσιάστρια να ζήσει το θαύμα της μητρότητας, με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπάει σε δάκρυα.

Δείτε το βίντεο

«Μέσα από την καρδιά μου, στο εύχομαι ειλικρινά γιατί καταλαβαίνω και αυτό είναι η αλήθεια σου πόσο πόσο πολύ το θέλεις» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουνταράς και πρόσθεσε: «Αυτό το παιδάκι θα είναι τρισευτυχισμένο και θα μεγαλώσει σωστά. Με το καλό ο Θεός να στο φέρει. Πολλές φορές το παρεξηγούν που το λες, αλλά εγώ που σε γνωρίζω από κοντά ξέρω πόσο πολύ το θέλεις».

Η Κατερίνα Καινούργιου φανερά συγκινημένη, είπε: «Μπορεί για κάποιους να μην είναι το τυχερό του… Διάβαζα πάλι κακίες. Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί; Το θεωρείτε κακό; Συγγνώμη με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Και να μην κάνω παιδάκι, θα έχω τα βαφτιστήρια μου και όλα τέλεια».

protothema.gr