Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι το στήθος μου στραβό ή το μπλουζάκι; Δεν μπαίνω χειρουργείο ξανά»

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι το στήθος μου στραβό ή το μπλουζάκι; Δεν μπαίνω χειρουργείο ξανά»
aeweb

«Τι στο καλό, είναι το στήθος μου στραβό ή το μπλουζάκι; Δεν μπαίνω ξανά στο χειρουργείο, πολλές οι φορές…», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε την απάντησή του.

Την σωστή θέση της μπλούζας πάλευε να βρει η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωινό της Παρασκευής, στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής, Super Κατερίνα στον Alpha. Μάλιστα, επιστρέφοντας από ένα διαφημιστικό διάλειμμα, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την… ανησυχία της την οποία και μοιράστηκε με τους συνεργάτες της.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Καινούργιου αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά «τι στο καλό, είναι το στήθος μου στραβό ή το μπλουζάκι είναι στραβό;» για να σπεύσει η Χρύσλα Γεωργακοπούλου να τονίσει το μπλουζάκι. «Δεν μπαίνω ξανά στο χειρουργείο! Πολλές φορές» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha.

«Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε» υπογράμμισε, με τη σειρά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο τραπέζι του μαγκαζίνο και η ροή συνεχίστηκε με Survivor All Star.

Για την ιστορία, από το ατύχημα της… μπλούζας στο ατύχημα του Στέλιου Χανταμπάκη συνέχισε η Super Κατερίνα το πρωινό της Παρασκευής!

zappit.gr