Κατέληξε 43χρονος ντελιβεράς, πιθανόν από θερμοπληξία

Κατέληξε 43χρονος ντελιβεράς, πιθανόν από θερμοπληξία

Γυρνώντας στο σπίτι του, δήλωσε στην μητέρα του ότι έχει υψηλή θερμοκρασία και πονοκέφαλο.

Τα έχουμε πει ξανά και ξανά για το πώς δουλεύουμε εν μέσω καύσωνα αλλά, δυστυχώς, εν έτει 2023, διανομείς παρουσιάζουν συμπτώματα θερμοπληξίας. Όπως διαβάζουμε στο eviaonline, συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από τον αδόκητο χαμό ενός 43χρονου διανομέα πιθανότατα από θερμοπληξία, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviaonline, ο άτυχος 43χρονος ήταν οδηγός ντελίβερι και σήμερα το πρωί πήγε κανονικά στην εργασία του. Γυρνώντας στο σπίτι του στον Καράμπαμπα Χαλκίδας, δήλωσε στην μητέρα του ότι έχει υψηλή θερμοκρασία και πονοκέφαλο.

Αμέσως, επικοινώνησαν με γιατρό ο οποίος τους συνέστησε κρύες κομπρέσες στο μέτωπο. Η κατάσταση όμως γινόταν όλο και χειρότερη σταδιακά και έτσι, οι δικοί του τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, με πυρετικούς σπασμούς.

Έγινε εισαγωγή με συμπτώματα θερμοπληξίας, αλλά δυστυχώς έπαθε απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια τα οποία τον οδήγησαν στον θάνατο. Η οικογένειά του βυθίστηκε στο πένθος, τα δύο αδέρφια του και οι γονείς του είναι απαρηγόρητοι, καθώς όσοι τον γνώριζαν έκαναν λόγο για ένα εργατικό και καλοσυνάτο παιδί, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν απόλυτα υγιής και δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου, θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

reader.gr