Καταδικάστηκε 32χρονη υπάλληλος σχολείου που είχε σεξουαλική σχέση με 16χρονο μαθητή

Καταδικάστηκε 32χρονη υπάλληλος σχολείου που είχε σεξουαλική σχέση με 16χρονο μαθητή

Καταδικάστηκε 32χρονη υπάλληλος σχολείου που είχε σεξουαλική σχέση με 16χρονο μαθητή
explore Chania

Μια υπάλληλος σχολείου στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση για σεξουαλική κακοποίηση ενός 16χρονου μαθητή. Μάλιστα, ο δικαστής την χαρακτήρισε ως «τον εφιάλτη κάθε γονέα».

Η 32χρονη Courtney Roznowski, δεν αρνήθηκε ότι έδειξε τα γεννητικά της όργανα στο παιδί. «Ειλικρινά, είστε ο εφιάλτης κάθε γονέα», δήλωσε ο δικαστής Donald Zuidmulder κατά τη διάρκεια της δίκης. «Επειδή αυτό που υποθέτει ο γονέας είναι ότι το παιδί του βρίσκεται σε ένα ασφαλές περιβάλλον με έμπιστους ανθρώπους» τόνισε.

«Όποια και αν είναι η τιμωρία που θα σου επιβάλλω», συνέχισε ο δικαστής, «Υποθέτω ότι η ταπείνωση και η ντροπή που έχεις προκαλέσει στη μητέρα και στον πατέρα σου είναι σοβαρότερη τιμωρία από αυτή που θα σου βάλω».

Οι πιο σοβαρές κατηγορίες, για σεξουαλική επίθεση σε βάρος του μαθητή από ένα μέλος του προσωπικού, απορρίφθηκαν επειδή η Roznowski δεν απασχολούνταν στο Green Bay School District όταν έκανε σεξ με τον μαθητή, τον οποίο είχε γνωρίσει ενώ εργαζόταν ως βοηθός στο Southwest High School.

Παραδέχθηκε ότι ξεκίνησε σεξουαλική σχέση με τον μαθητή τον Ιούλιο του 2019, αφού ενεργούσε ως μέντορας του, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας που έλαβε η WBAY. Το αγόρι επιβεβαίωσε ότι είχε δύο σεξουαλικές συναντήσεις με την Roznowski, η οποία φέρεται να του είπε ότι ήταν «ξεχωριστός και άξιζε ειδικά πράγματα». Η 32χρονη είπε επίσης στους ντετέκτιβ ότι «είναι όνειρο κάθε παιδιού να το κάνει με δάσκαλο», σύμφωνα με την έκθεση. Η Roznowski είπε ότι είχε «πολλά προσωπικά ζητήματα» στη ζωή της και έπινε πολύ εκείνη την εποχή. Σε μια δήλωση προς τον δικαστή, παραδέχτηκε: «Ξέρω τι έκανα και ήταν λάθος».

«Ενώ δεν ξεκίνησα τη σχέση, θα έπρεπε να το σταματήσω μόλις συνειδητοποίησα ότι τα μηνύματα προέρχονταν από έναν μαθητή στο σχολείο», δήλωσε η Roznowski.

Πηγή: NY POST