Κάνει στοματικό σεξ σε 1 εκατ. άνδρες. Ο λόγος θα σας σοκάρει περισσότερο!

Κάνει στοματικό σεξ σε 1 εκατ. άνδρες. Ο λόγος θα σας σοκάρει περισσότερο!

Γυναίκα που όχι μόνο κρατάει το λόγο της, αλλά και που δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει επίδειξη των γλωσσικών… δεξιοτήτων της σε 1.000.000 εκατομμύριο αγνώστους είναι η Paola Saulino.

Η 27χρονη Ιταλίδα υποσχέθηκε να προσφέρει στοματικό σεξ σε 19 εκατομμύρια πολίτες που θα ψήφιζαν «όχι» αν αυτό επικρατούσε στο δημοψήφισμα του Ματέο Ρέντσι και αποδείχθηκε ότι δεν είναι από αυτές που μένουν στα λόγια.

Ξεκίνησε έτσι το τουρ στοματικού σεξ σε όλη τη χώρα ή αλλιώς το «Pompa Tour» (pompa σημαίνει στην ιταλική αργκό το στοματικό) προκειμένου να ευχαριστήσει και να ικανοποιήσει με τη γλώσσα της όλους τους ψηφοφόρους!

Από το… στόμα της έχουν μάλιστα περάσει ήδη 400 άνδρες, ενώ παρά το γεγονός ότι δηλώνει λίγο κουρασμένη θα συνεχίσει μέχρι να «πιάσει» τουλάχιστον το εκατομμύριο!

Το εντυπωσιακό μοντέλο θέλει να αποδείξει ότι είναι άτομο… εμπιστοσύνης που «κρατάει το λόγο της», καθώς οι περισσότεροι πίστευαν ότι θα έκανε πίσω μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και το 59% είχε ψηφίσει κατά των συνταγματικών μεταρρυθμίσεων που προωθούσε ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός.

Η 27χρονη, η οποία κατάγεται από τη Νάπολη και ζει στο Λος Άντζελες, όχι μόνο δεν έψαξε μέρος να κρυφτεί, αλλά βγήκε μπροστά και… άνοιξε το φιλόξενο στόμα της!

Ο πρώτος σταθμός της περιοδείας της, με 10 ημερομηνίες, ήταν η Ρώμη στις 7 Ιανουαρίου, ενώ ολοκληρώθηκε μαζί με… αυτήν του 400ού άνδρα δύο εβδομάδες μετά στο Παλέρμο. Οι επόμενοι, δε, την περιμένουν να ξετυλίξουν το δώρο τους στη Φότζα την ερχόμενη Τετάρτη, με άλλες 10 ημερομηνίες να ακολουθούν…

«Ο στόχος μου είναι να φθάσω το 1 εκατομμύριο. Θα ήθελα πολύ 1 εκατομμύριο», υποστηρίζει ξεδιάντροπα η Saulino, αν και παραδέχθηκε ότι κάποια στιγμή την κατέλαβαν το άγχος και η κούραση.

Παρόλα αυτά, δεν το βάζει κάτω και από τη στιγμή που είναι καλά στην υγεία της, ενώ δεν υπέστη και κάποιο τραυματισμό, δηλώνει «να περάσει ο επόμενος»!

Το μόνο που ζητά κατά τη διάρκεια του σεξουαλικού μαραθωνίου που γίνεται σε πριβέ δωμάτιο, είναι λίγα λεπτά διάλλειμα, ώστε να ανακτήσει δυνάμεις.

Όσο για τις πιο ακατάλληλες λεπτομέρειες; «Εγώ αποφασίζω αν κάποιος θα φορέσει προφυλακτικό ή όχι. Κανείς δεν έχει παραπονεθεί μέχρι τώρα», εκμυστηρεύεται, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει: «Ένας ενώ του έκανα στοματικό άρχισε να κλαίει. Μου είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει για είναι πολύ ντροπαλός. Εγώ προσπάθησα για το καλύτερο και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, αλλά δεν αισθανόταν άνετα».

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει πρώτα να στείλουν e-mail προκειμένου να κλείσουν θέση, ενώ ήδη 10.000 άτομα έχουν ήδη λάβει τον απαραίτητο για την είσοδο στην… εκδήλωση κωδικό και μια διεύθυνση.

www.newsbomb.gr