Διαδικτυακός… πόλεμος, Δέσποινα Καμπούρη vs Μαρία Μπακοδήμου

Διαδικτυακός… πόλεμος, Δέσποινα Καμπούρη vs Μαρία Μπακοδήμου

Διαδικτυακός… πόλεμος, Δέσποινα Καμπούρη vs Μαρία Μπακοδήμου

Διαδικτυακός… πόλεμος ξέσπασε μεταξύ των τηλεπαρουσιαστριών Δέσποινα Καμπούρη και Μαρία Μπακοδήμου. Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε η δεύτερη στο twitter, το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από την πρώτη. Και οι δύο κυρίες ανεβάζουν συχνά-πυκνά σχόλια στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο twitter…

Μάλιστα η Δέσποινα συνηθίζει να αναδημοσιεύει κολακευτικά σχόλια που της κάνουν οι φίλοι της, κάτι που σχολίασε στον δικό της λογαριασμό η Μαρία, χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στην συνάδελφό της. “Έχει καταλάβει κανείς γιατί κάποιοι κάνουν retweet τα tweets άλλων που τους λένε πόσο θεοί, ταλαντούχοι και γαμάτοι είναι; Δεν ντρέπονται;”, έγραψε η παρουσιάστρια του Star και, σε άλλο σχόλιό της ανέφερε: “αχ, σας παρακαλώ, μου λείπουν άλλα 15 αποθεωτικά tweets. Και μετά θα ρίξω κάτι βλάχικα κομπλεξικά retweets σαν χαλάζι”.

Λίγα λεπτά μετά, φάνηκε πως το σχόλιο αυτό της Μαρίας δεν πέρασε απαρατήρητο από την 29χρονη παρουσιάστρια, η οποία έστειλε τη δική της απάντηση: “υπάρχει πιο τραγική συμπεριφορά από το να κράζεις κάποιον που ξέρεις προσωπικά μέσω Twitter; Αυτό είναι “βλαχιά” και “κόμπλεξ”… Τόλμησες να κάνεις retweet κάποιο καλό σχόλιο που σου έκαναν για να προωθήσεις το blog σου; Τότε είσαι βλάχος και κομπλεξικός”.

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο τηλεπαρουσιάστριες δεν σταμάτησε εδώ… Η Μαρία ξανάγραψε ένα ακόμα σχόλιο, το ίδιο και η Δέσποινα… “Τρομερή ίντριγκα το TWITEER! Κάνεις ένα tweet κι εξ αντανακλάσεως, όποιος έχει τη μύγα ταυτίζεται. Α ρε retweet τι κάνεις!!!”, έγραψε η Μαρία για να πάρει την εξής απάντηση από τη Δέσποινα:

“Την κάνεις που την κάνεις την πατάτα… τουλάχιστον υποστήριξέ τη μέχρι το τέλος! Πολλές μύγες μαζευτήκανε καλοκαιριάτικα”. Λέτε η κόντρα αυτή να έχει και συνέχεια;

 

nooz.gr